#CeVrăjiMaiFacBloggerii Valentin Bosioc o arde cu campion Musclemania Paris & Vicecampion Național la culturism clasic

Îmi plac tare mult oamenii care își urmează pasiune cu încăpățânarea aia izvorâtă din feelingul ăla pe care îl simți în stomac (nu știu cum să o zic mai bine…) că ceea ce faci este ceea ce vrei și ceea ce trebuie. Și îmi plac și mai tare oamenii care transformă această pasiune într-un mod de viață (a se citi ”trăiesc din ea”).

Valentin Bosioc face parte din această categorie. Îl știu de ani buni și am văzut că, în ciuda unor greșeli de parcurs pe care le-a făcut (ia ridicați voi, neprihăniților, primii piatra!), și-a urmărit obiectivele, cu încăpățânare și cu multă, multă, multă muncă. Și a reușit. Chiar a reușit.

Vă recomand să citiți materialul despre ultimele sale reușite pe linie de culturism. Căci, în timp ce noi eram pe facebook (mă rog, știți ce vreau să zic), Valentin a devenit campion Musclemania Paris & Vicecampion Național la culturism clasic.

Mult succes pe viitor, Valy, mult succes!

12115789_961301797265825_3301839507197110185_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “#CeVrăjiMaiFacBloggerii Valentin Bosioc o arde cu campion Musclemania Paris & Vicecampion Național la culturism clasic”

  1. Multumesc frumos. Nu am specificat in poveste faptul ca in timp ce eu eram pe scena la Paris, acasa aveam parte de un deces … A trebuit sa duc totul cu capul sus. Si e si mai insemnat titlul :).

    Totul e posibil, daca vrei si crezi cu adevarat in tine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)