Ericsson caută studenți talentați și-i premiază cu 25.000 de euro. Doritori?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Este vorba de concursul Ericsson Innovation Awards 2016, derulat la nivel global, unde vă puteți înscrie (dacă vă ține, firește), până pe data de 30 noiembrie:

Ericsson lansează competiția Innovation Awards 2016, o competiție globală care oferă studenților oportunitatea de a elabora idei inovatoare în colaborare cu experții companiei. Tema ediției Ericsson Innovation Awards 2016 este viitorul vieții urbane.

Până în 2050, aproximativ 70% din populația planetei va locui în zone urbane, iar dezvoltarea orașelor inteligente reprezintă o oportunitate importantă pentru îmbunătățirea vieții a milioane de oameni. Astfel, competiția EIA 2016 este concentrată pe idei care folosesc soluții IT&C pentru a crește calitatea vieții urbane și care pot contribui la crearea de orașe creative, conectate și sustenabile.

Competiția EIA 2016 este deschisă pentru echipe de doi până la patru studenți, termenul limită pentru înscrierea proiectelor fiind 30 noiembrie 2015. După încheierea perioadei de înscriere, 10 semi-finaliști vor fi anunțați pe 18 decembrie 2015. Nouă dintre semi-finaliști vor fi selectați de către un juriu format din specialiști Ericsson, iar ultimul loc va fi desemnat prin vot public.

Cele 10 echipe vor lucra împreună cu doi experți Ericsson pentru a elabora produse minim viabile (MVP), cât și planuri de business sustenabile. Patru echipe vor fi alese de juriu pentru a participa la finala EIA 2016, ce va avea loc în Stockholm, Suedia.

Echipa câștigătoare va primi un premiu în valoare de 25.000 de euro, locul doi va primi un premiu de 15.000 de euro, iar următoarele două echipe vor primi un premiu de 1.000 de euro fiecare. Pe lângă aceste premii, toți participanții vor fi invitați să aplice pentru oportunități de carieră în cadrul Ericsson, iar semi-finaliștii vor fi intervievați pentru internship-uri sau posturi full-time.

„În viitor, totul va fi conectat, iar rolul Ericsson este să conducă această transformare, descoperind noi metode de a inova, de colabora și de a le oferi mai multă putere oamenilor, companiilor și societății,” a menționat Ulf Ewaldsson, CTO Ericsson. „Ericsson Innovation Awards 2016 este ocazia perfectă pentru cele mai strălucite minți ale noii generații să inoveze și să contribuie la transformarea vieții urbane.”

P. S. Înscrieri și regulament aici.

Succes!

unnamed (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)