30.04.2017

Haideți la Noaptea Devoratorilor de Teatru! Intrarea-i liberă :)

Mai țineți minte când vă spuneam de Noaptea Teatrului Independent? Ei bine, dacă ați ratat evenimentul de atunci sau vreți să petreceți o noapte întreagă la teatru, din nou, mergeți neapărat la Noaptea Devoratorilor de Teatru, organizată de Chris Simion Theatre & more – bineînțeles – și de si 360 Revolution.

Când? În noaptea din 17 spre 18 octombrie la Muzeul Țăranului Român, la Clubul Taranului, unde veți fi ținuți în priza cu spectacole de teatru, expozitii, concerte, lansari de carte, discutii, dar și de un concert al trupei (coincidență sau nu) Nightlosers. :D

Printre spectacolele de teatru – recital invitate, se numără: XXE, Edith Piaf, Do mi no, Cinci ore cu Mario, Ce ne spunem cand nu ne vorbim, Back to Amy si altele.

Cartile prezente pentru lansare vor fi cinci la numar si toate scrise de autori romani care provin din domeniul teatrului: actorii Oana Pellea – Jurnal si Florin Piersic jr – Opere Cumplite, volumul 2 ( Editura Humanitas), Tudor Chirila – Exercitii de echilibru (Editura Polirom), Alina Nedelea – Soseaua Catelu 42 (Editura All) si regizorul Chris Simion cu cel mai nou roman al sau, 40 de zile (Editura Trei).

Expozitiile de fotografie si desen vor fi sustinuta de artistii de la ANAV ( Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale).

P. S. Fiți cu ochii-n patru că intrarea-i liberă și aveți pregătite curând și ceva concursuri cu premii.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

YesWeDo este la al doilea videoclip

Concurs: Spune-mi de ce vrei și îți rezerv loc la „Noaptea Devoratorilor de Teatru”

Un comentariu

  1. miercuri, 14 octombrie 2015, 12:16

    […] anunțat despre „Noaptea Devoratorilor de Teatru”, organizată de Chris Simion Theatre & more și de 360 Revolution . Și pentru că, din […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *