23.07.2017

Ce ziceți de-o excursie în Toscana, dragilor?

Din 23 octombrie, filmul olandez al anului 2014 – „Nuntă în Toscana” – se lansează și în cinematografele din România.

În acest context, cei care vor cumpăra un bilet la filmul „Nuntă în Toscana”, pe parcursul primei luni de la premiera în cinematografe, au șansa de a câștiga două nopți de cazare în stil toscan, într-un oraș din apropierea Florenței (Italia), cu mic dejun inclus și o ceremonie de nuntă simbolică sau o nuntă de… „bronz”, „argint” ori… „aur” (reînnoirea jurămintelor de nuntă).

Premiul se poate revendica până la finalul anului, iar deplasarea în Toscana se poate face la o dată aleasă de câștigător, până pe 31 decembrie 2016, cu excepția lunii august.

Premiul 2, oferit tot prin tragere la sorți, constă într-un weekend pentru două persoane la Pensiunea „Toscana Rustica” din Județul Gorj.

Participanţii vor trimite copia biletului la adresa organizatorului (SC Taylor  Pojects  SRL,  str.  Roşiorilor nr. 12., Oradea, judeţul Bihor, 410204) sau pe cale electronică, la adresa de e-mail: promotie@taylorprojects.ro, menţionând sloganul concursului: „Câştigă o nuntă în Toscana”. Participanţii vor înscrie pe copia biletului numele, adresa poştală, număr telefon şi adresa de e-mail.

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

S-a dat start la filmări pentru lungmetrajul „Perfect sănătos”

Festivalul Național de Teatru, transmis live în țară și peste hotare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *