Dacă știți persoane interesate, anunțați-le despre „Șansa unei vieți mai bune”

Trag nădejde că un număr cât mai mare de oameni se vor înscrie în proiectul „Șansa unei vieți mai bune”, finanțat din fonduri europene:

Meseriile bine făcute contribuie la calitatea vieții și binele întregii societăți. Proiectul „Șansa unei vieți mai bune” aduce în lumina reflectoarelor meserii mai puțin vizate ca optiuni în carieră de către tinerii la început de drum sau de către șomeri. Acestea sunt meseriile de bază precum cea de contabil, vânzătoare, cosmeticiană, patiser, operator produse lactate și babysitter.

Mai exact, „Șansa unei vieți mai bune” înseamnă peste 185 de șomeri și persoane fără un loc de muncă din mediul rural, din Miercurea Ciuc (Harghita) și Giurgiu (Sud-Muntenia) care vor primi materialele educaționale, consiliere și mediere profesională și peste 150 de persoane care se vor inscrie la unul din cele 7 cursuri de formare profesională ANC și cursuri de consultanță și asistență pentru începerea unei afaceri.

A doua mea speranță este că veți da de veste despre acest proiect. Poate că nu vă folosește această informație, dar sunt oameni care trebuie să știe și pe care nu-i informează nimeni. Și așa, niște proiecte gratuite și utile, rămân cu locuri libere. Și zău că-i păcat. :)

Apropo, detalii găsiți aici.

unnamed (11)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)