Peste 10.000 de români vor merge la iarnă în destinații exotice. Vă aflați printre ei?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am aflat, conform estimărilor și solicitărilor înregistrate de la începutul anului 2015 și pâna în prezent de către agenția de turism Eturia, că destinațiile cu temperaturi ridicate ne fac cel mai mult cu ochiul când ne planificăm vacanța de iarnă.

Uitați aici care sunt cele mai solicitate:

Cele mai numeroase cereri s-au înregistrat pentru excursii în țări precum Cuba, Maldive, Republica Dominicană, Thailanda, Mexic sau Statele Unite ale Americii. De asemenea, au existat și cereri speciale, precum croazierele în Sydney în noaptea de Revelion, pentru a vedea celebrele focuri de artificii din apropierea Operei, sau cina festivă dintre ani direct pe plajă, pe una dintre insulele-atol din Maldive.

Alte destinații atipice cerute de către clienți pentru sărbătorile de iarnă sunt Guatemala, Columbia, Ecuador, Galapagos, Laos sau Myanmar.

Așadar, revin la întrebarea de la început: Voi unde vă petreceți anul acesta sărbătorile de iarnă?

Aici, cumva? :D

unnamed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)