Trend în turism: Prețuri mai mici pentru destinațiile exotice

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Băi, plimbăreților, hai să vă zic o chestie interesantă: în ultimii doi ani și ceva, destinațiile exotice au fost o alegere frecventă turiștilor români. Cică de prin 2012, accesul la destinații exotice a fost mai ieftin cu 6% pe an, în funcție de perioada și destinația alese.

Ieftinirea în cauză se datoarează și altor aspecte, după cum vă raportez mai jos:

  1. Turiștii români optează mai des pentru vacanțe în destinații exotice

Creșterea cererii pentru sejururile exotice angrenează automat și prețuri mai mici. Agențiile de turism își pot rezerva mai multe camere și bilete de avion, beneficiind de tarife de grup mai bune.

  1. Întărirea colaborării agențiilor de turism cu partenerii locali străini

Partenerii locali din străinătate ai agențiilor de turism din România au înțeles dinamica turiștilor din România și își doresc să lucreze mai mult cu turiștii din Europa de Est. Cu cât rulajul de vacanțe este mai mare, cu atât tarifele percepute sunt mai mici sau includ servicii suplimentare.

  1. Promoțiile la biletele de avion

Biletul de avion este una dintre cheltuielile cele mai importante în conturarea pachetului final de vacanță. Promoțiile companiilor aeriene determină prețuri mai mici ale sejururilor turistice, iar în ultimii 2 ani companiile aeriene au reduceri semnificative și oferte speciale pentru destinațiile exotice.

Acestea fiind zise, ar trebui să aruncați un ochi peste ofertele de mai jos. Pachetele turistice sunt valabile din data de 20 aprilie și sunt propusu de agenția de turism Eturia:

  1. Circuit China – Hong Kong pentru 14 zile – reducere 300 de euro (2.490 euro / persoană cu transportul, cazarea și transferurile incluse)
  2. Circuit Canada pentru 11 zile – reducere 300 de euro (1.890 euro / persoană cu transportul, cazarea și transferurile incluse)
  3. Circuit Cuba pentru 13 zile – reducere 240 euro (1.750 euro / persoană cu transportul, cazarea și transferurile incluse)
  4. Sejur Republica Dominicană pentru 9 zile – reducere 200 de euro (1.280 euro / persoană cu transportul, cazarea și transferurile incluse)
  5. Sejur Mexic pentru 11 zile – reducere 200 de euro (1.570 euro / persoană cu transportul, cazarea și transferurile incluse)

Vă las și fotografiile acestea aici, fără vreun motiv anume :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)