Cum poți să îți faci rost de bilet la meciul România – Finlanda. Dap, ăla fără spectatori

Mi se pare foarte tare ideea asta! Foarte tare! Adică, presupun că știți deja (mă rog, cei virusați de microbism) că România joacă împotriva Finlandei pe Arena Națională fără spectatori. Nu are rost să amintim de ce se întâmplă acest lucru pentru că doar ne enervăm și e păcat să stricăm feng shuiul acestor prea-frumoase zile de toamnă.

S-o juca meciul fără spectatori, dar fără suporteri nu are cum să se joace, firește. Așa că cei de la Federația Română de Fotbal (bre, pe bune, în ultima vreme mă surprinde acest for, pe care îl consideram până acum un fel de întreprindere agricolă de stat :D) au zis să ofere suporterilor oportunitatea de a achiziționa (fără bani, e un fel de a zice asta cu achiziționatul) un bilet în tribunele Arenei Naționale la meciul cu pricina. Așa, ca să arătăm că (deși nu ne-a dat pe spate cu jocul lor firește; dar români suntem) suntem alături de băieți.

Foarte tare continuarea conceptului Arena Fanilor, zic! Eu mi-am luat bilet deja. La peluză, desigur, unde altundeva :)) Încă mai sunt bilete, deci intrați aici și puneți mouseul pe ele. Poate vă luați și voi lângă mine în peluză, ca să ne bem berea împreună, dar fiecare separat, ca să zic așa :D

bilet arena fanilor

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)