Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum a fost la meciul România – Franța

Extraordinar de frumoasă Arena Națională. O plăcere și o mândrie să ajungi acolo ca suporter.

Senzațional publicul. Despre faza cu huiduielile, am scris aici. Deși eu nu am huiduit, am fost laș, am adoptat acest sfântă și jenantă atitudine neutră. Că, deh, sunt intelectual…

Gazonul catastrofal, dar e bine că s-au făcut administratorii de râsul națiunii, căci asta va însemna (dacă au un pic de rușine, firește) că o să ia măsuri drastice să avem un gazon impecabil pe viitor.

Ar fi indicat să se importe sistemul de pe Allianz Arena când vine vorba de vândut bere, hot dog și alte alea. Căci așa a sta juma de ora să îți cumperi câte ceva nu e prea funny.

Transportul public după meci un coșmar. Încă o dovadă că la noi totul se gândește punctual, nu ca pe o secvență logică.

Scorul a fost 0-0.

10 comentarii la “Cum a fost la meciul România – Franța

 1. gLauR Reply

  Am fost si eu acolo.
  Respect pentru stadion.
  Huo pentru:
  si cu liniuta de la capat
  – servicii anexe de gen: sucuri, bere si hot-dog
  – bude cu locuri prea putine
  – gazon de nota 0 (zero)
  Eu sunt din Botosani si cunosc orasul Bucuresti undeva de la putin inspre deloc.
  La ora 12 cica metroul nu mai vrea sa functioneze. Hilar insa…m-am obisnuit, sunt roman, asa e normal sa fie.
  100 de autobuze, insa toate spre directia Piata Unirii (eu printr-o coincidenta trebuia sa ajung in Piata Victoriei, la nea Boc, pentru ca acolo aveam masina parcata) – autobuze, in mare parte INUTILE.
  Atmosfera super pe stadion.
  Alte comentarii nu isi mai au rostul pentru simplul fapt ca vorbim de fotbal romanesc, deci mai e pana o sa fie si bine.
  Salutare.

 2. Mihai Voiculescu Reply

  Imi scapa acum numele blogului unde am citit asta dar cineva s-a gandit sa trimita un mail la metrorex cu o intrebare in acest sens. raspunsul a fost din ce im amintesc in felul urmator: organizatorii nu au trimis nicio cerere de prelungire a programului pentru a putea prelua suporterii dupa meci, iar persoana care a trimis mailul/cererea/intrebarea a fost SINGURA. :)

 3. Fotografii cu minibloggeri
 4. RBoy Reply

  Precum toate în România, totul se face invers. Cel mai important lucru la un stadion este … GAZONUL, nu vestiarul, nu toaletele, ci gazonul. Acolo se joacă. La noi au făcut repejor totul să pară frumos.

 5. Richard Reply

  Despre magarul de Pavel nimic? Pai ce intelectual esti? Sau imnul este numai al unora?

  • chinezu Reply

   @Richard
   cand o sa incep sa iti cer voie ce sa scriu pe blog, o sa te anunt
   pana atunci te rog sa comentezi in termeni decenti
   stiu ca e greu pentru tine, dar data viitoare nici eu nu o sa fiu decent
   multumesc pentru intelegere

 6. Vova Reply

  Nu mi-a mai pasat de nimic dupa ce am iesit de pe stadion. Am mers pe jos de la stadion pana la Roilor. Un Taxi nu am gasit. Acolo am zis ca o gasesc la Unirii. Ajuns la amgazin, m-am sperait. Cred ca tot stadionul s-a adunat acolo sa caute taxi. Dupa, am sperat ca la Kogalniceanu e scaparea…..NUUUUUU. Si asa am ajuns la eroilor. Am facut mai multi KM decat Tanase sigur! :)

 7. Gyerko Szabolcs-Laszlo Reply

  Nu stiu, dar parca totusi prea putin se baga in seama faptul, ca totusi a fost deschiderea unui nou stadion, si nu oricum, ci cu Franta, cu care s-a obtinut un egal. Nu vorbesc despre context, despre pierderea calificarii acum. Orice s-ar spune, totusi este un zero la zero cu Franta in primul meci disputat pe noua arena ! Not so bad, cel putin dupa mine.

 8. Daemon Reply

  Meciul a fost foarte bun dupa parerea mea.Fanii au fost chiar minunati si au ajutat echipa sa faca acest egal(cu toate ca nu ne ajuta).Oricum gazonul a fost jalnic.Eu sunt din Alexandria si stadionul Municipal are un gazon de 10ori mai bun ca acela :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.