Astăzi, măcar astăzi, sunați-vă bunicii. Să le spuneți la mulți ani de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Că sunt un specimen uman special, merci, asta știu deja, am stabilit-o cu de la mine putere :D Desigur, acestă afirmație face parte din ceea ce am putea numi parte integrantă din strategia mea de brand, adică funcționarea pe principiul ”laudă-te dacă ai cu ce, nu o să o facă nimeni pentru tine” :))

În sprijinul afirmației mele, vă dau doar un exemplu: încă de pe vremea liceului am decis că unul din scopurile mele în viață este să devin un bunic excepțional. Și pentru asta mă pregătesc de peste 20 de ani. Să devin un bunic excepțional.

Faptul că am trei copii minunați m-a ajutat și mă ajută enorm. Este, dacă vreți, un fel de antrenament pentru ”meciul” senectuții, ca să îi zic așa. Cel mai frumos antrenament posibil, ca să v-o zic direct :)

Astăzi o să îmi sun bunica. Singura bunică pe care o mai am. Nu neapărat ca să îi urez la mulți ani de Ziua Persoanelor Vârstnice. Ci ca să o aud. Cum mă întreabă de sănătate, ce fac copiii, ce face doamna sufletului meu, cum îmi merge la serviciu, să am grijă de mine, lucruri pe care o bunică le spune nepotului. Și care, de fiecare dată, îmi încălzesc coraconul :)

Știu că și voi sunteți la fel, așa că o zic eu și în numele vostru: e nașpa că trebuie să ne găsim motive pentru a ne suna bunicii, în loc să îi sunăm pur și simplu. Dar, nu-i așa, ei înțeleg asta. Ei ne înțeleg că suntem ocupați, că suntem prinși în vâltoarea vieții moderne și că nu prea mai avem timp pentru ei. Ei ne înțeleg pentru că așa au fost și ei. Și, chiar dacă suferă un pic pentru că suntem așa, ne iartă. Pentru că bunicii iartă mereu.

Iar noi o să trebuiască să încercăm să ne iertăm că nu am vorbit cu ei mai des. Atunci când ei nu vor mai fi…

asfintit munte

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)