S-a deschis Social Gym, primul club de fitness de tip non-profit din țară

Fiți atenți ce veste am primit din partea Centrului de Resurse Pentru Cetățenie Activă: s-a deschis Social Gym, un club de fitness și aerobic de tip non-profit.

„Bine, bine, dar ce vrea să însemne asta?”, v-ați putea întreba. Răspunsul e cât se poate de simplu:

Pentru a încuraja implicarea activă în cauze sociale, clubul Social Gym oferă posibilitatea de a achita orele petrecute la Social Gym donând același număr de ore la organizația neguvernamentală, non-profit ṣi apoliticǎ CRCA, pe diverse proiecte sociale. De această oportunitate poate beneficia orice persoană dispusă să ofere o parte din timpul său unei cauze sociale a organizaṭiei, intr-un numǎr limitat de participanṭi, pe baza unui contract semnat în prealabil, persoanele doritoare primind un card de acces la serviciile Social Gym.

Social Gym este deschis în București, în zona Timpuri Noi, pe strada Logofǎt Tautu, nr. 66 ṣi pune la dispoziția membrilor săi pachete diverse de servicii (fitness, aerobic, spinning, kangoo jumps, masaj, kinetoterapie și consiliere nutrițională), personal specializat, săli de antrenament moderne, cu aparatură de ultimă generație și un spațiu dedicat evenimentelor.

unnamed (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: