Cum au ajuns niște oameni ai străzii din România să poarte Nike de 100 de Euro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Controversată ideea celor de la Ollie Gang Shop de a face o ședință foto cu oameni ai străzii purtând branduri de lux (mă rog, de lux în ideea că ar trăi o lună cu banii pe o pereche de pantofi de ăia…). Mie îmi place, însă. Pentru că mi se pare că au forțat comoditatea receptorilor, ca să nu o zic altfel, în numele unei idei faine: The Street Store.

Care-i ideea cu The Street Store? Foarte simplă și foarte mișto: pe 3 octombrie în București, pe strada Schitu Măgureanu, chiar pe trotuarul Parcului Cișmigiu, oricine poate contribui cu haine, încălțăminte și accesorii, iar persoanele fără adăpost pot să aleagă ceea ce au nevoie.

În România există peste 15.000 de persoane adulte fără adăpost, dintre care mai mult de 5.000 trăiesc în București. Scopul fotografiilor este să atragă atenția asupra problemelor cu care persoanele fără adăpost se confruntă în special înainte de începerea sezonului rece. Organizatorii vor să încurajeze cât mai mulți oameni să doneze hainele și pantofii care și-au terminat viața în garderobă, dar care ar putea fi de mare ajutor celor fără adăpost.

Ideea are originea în Africa de Sud, aveți un video mai jos în care puteți înțelege mai multe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Cum au ajuns niște oameni ai străzii din România să poarte Nike de 100 de Euro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)