Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Student Sport România va fi susținută de Hyundai Auto și Țiriac Auto

Voi știați că în România există o singură asociație care susține sportul universitar? Se numește Student Sport România și, cu ajutorul Hyundai Auto România și Ţiriac Auto, va organiza un număr de 50 de turnee sportive universitare.

După ce a fost iniţiatoarea proiectului de ţară Universiada de Vară 2021, Asociaţia Student Sport România îşi continuă activitatea principală de a organiza competiţii sportive axate pe 9 discipline (minifotbal, baschet, handbal, tenis de câmp, tenis de masă, cros, judo, ciclism xc și nataţie), în perioada anului universitar 2015 -2016. La evenimente sunt așteptați să se înscrie studenţi de la 75 de universităţi de stat şi private din toată ţara.

De asemenea, proiectul propune participanţilor şi o revistă tematică dedicată – “Student Sport Magazine”, o emisiune radio specială – “Radar Student Sport” şi un card care dă membrilor acces la “Student Sport Club”.

317640_176583322428085_1995074384_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.