Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Prima ediție „Mămici pe biciclete” a adunat peste 200 de participante

Să ridice mâinile sus mămicile participante la manifestarea „Mămici pe biciclete”, căci vrem să le transmitem felicitări! :)

Peste 200 de gravide, mămici cu bebeluși în marsupiu, mame alături de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum și tătici, bunici, unchi, mătuși, bone, au pedalat sâmbătă, 26 septembrie, în prima ediție a Paradei ”Mămici pe Biciclete” din București. Comunitatea susține că bicicleta este un mobil de educație sustenabilă pentru copii și un instrument al schimbării, pe lângă a fi un mijloc de transport și de agrement.

Parada a avut loc pe pistele din jurul Parcului Herăstrău. Mămicile și copiii au fost întâmpinați de actori profesioniști care au asigurat buna dispoziție inainte și după turul ciclist, iar la final au fost recompensați cu premii din partea sponsorilor.

Mișcarea ”Mămici pe Biciclete”, inițiată de Asociația MAINOI, vizează sensibilizarea opiniei publice și a autorităților locale cu privire la statutul bicicliștilor urbani și a îmbunătățirilor necesare unei infrastructuri dedicate.

unnamed (2)

 

Un comentariu la “Prima ediție „Mămici pe biciclete” a adunat peste 200 de participante

  1. AndreeaZamfir Reply

    Uite ca am citit un mesaj prea bun redactat intr-o maniera dificil de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.