Prima ediție „Mămici pe biciclete” a adunat peste 200 de participante

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Să ridice mâinile sus mămicile participante la manifestarea „Mămici pe biciclete”, căci vrem să le transmitem felicitări! :)

Peste 200 de gravide, mămici cu bebeluși în marsupiu, mame alături de copii pe triciclete sau pe propriile biciclete, precum și tătici, bunici, unchi, mătuși, bone, au pedalat sâmbătă, 26 septembrie, în prima ediție a Paradei ”Mămici pe Biciclete” din București. Comunitatea susține că bicicleta este un mobil de educație sustenabilă pentru copii și un instrument al schimbării, pe lângă a fi un mijloc de transport și de agrement.

Parada a avut loc pe pistele din jurul Parcului Herăstrău. Mămicile și copiii au fost întâmpinați de actori profesioniști care au asigurat buna dispoziție inainte și după turul ciclist, iar la final au fost recompensați cu premii din partea sponsorilor.

Mișcarea ”Mămici pe Biciclete”, inițiată de Asociația MAINOI, vizează sensibilizarea opiniei publice și a autorităților locale cu privire la statutul bicicliștilor urbani și a îmbunătățirilor necesare unei infrastructuri dedicate.

unnamed (2)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Prima ediție „Mămici pe biciclete” a adunat peste 200 de participante”

  1. Uite ca am citit un mesaj prea bun redactat intr-o maniera dificil de gasit in internetul romanesc. Acum, dupa ce am gasit acest articol, vreau sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu uita sa ajungeti la timp unde trebuie sa ajunget. Multumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)