Probleme cu sforăitul? S-a lansat aplicația Help! Snoring!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Help! Snoring! este o aplicație gratuită, lansată de Societatea Romana de Pneumologie și Philips Respironics si M2000 Multimedia Systems și are următoarele întrebuințări:

  1. PREtesteaza riscul de apnee in somn
  2. Ofera informatii despre boala, complicatiile ei, diagnostic si tratament
  3. Trimite catre cel mai apropiat cabinet de Somnologie

Și dacă despre sforăit știți doar că vă enervează și nimic în plus, uitați câteva informații suplimentare:

Consecintele Sindromului de Apnee in somn include: somnolenta diurna, sforait, somn neodihnitor, treziri repetate, depresie, probleme sociale si familiale, disfunctii sexuale, dificultati de concentrare, precum si un numar crescut de accidente rutiere cauzate de atipirea la volan.

Persoanele care sufera de sindromul de apnee in somn (SAS) se opresc in mod repetat din respirat in timpul somnului, pentru intervale cuprinse intre cateva secunde, un minut sau chiar mai mult. Aceste intreruperi produc o scadere a cantitatii de oxigen din sange, fapt ce poate provoca grave complicatii sau chiar moartea.

P. S. Aplicația Help! Snoring! este disponibilă pentru Android și iOS.

unnamed (24)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)