A II-a ediție Karpatia Horse Trials se pregătește de start

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

În perioada 9-11 octombrie, a doua ediție Karpatia Horse Trials va avea loc pe Domeniul Cantacuzino din Floresti, judetul Prahova, situat la 80 de kilometri distanță față de București:

Centrul Domeniului este Palatul “Micul Trianon”, candva o bijuterie arhitecturala, conceputa de arhitectul I.D. Berindey. Pentru a-i restitui stralucirea de altadata, Fundatia Cantacuzino Floresti a organizat un concurs de idei destinatexclusiv arhitectilor sau birourilor de profil, cu scopul selectarii celor mai bune propuneri de interventie pentru restaurarea, punerea in valoare şi refunctionalizarea Palatului „Micul Trianon”.Castigatorii concursului de arhitectura vor fi anuntati la finalul editiei din acest an a competitiei ecvestre.

Karpatia Horse Trials cupinde doua tipuri de competitii oficiale: Concurs Complet International si Concurs demonstativ de atelaje cu doi si patru cai.

Competiţia ecvestra internationala este impartita pe trei categorii de concurs ( CCI 1*, CCI 2*, CCI 3*) si compusa din probele de Dresaj, Cross-Country si Obstacole.

Concursul de trei stele (CCI 3*) este principala noutate din 2015, fiind etapa calificativa pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 si cuprinde o spectaculoasa proba de cross-country, cu obstacole naturale ce se vor intinde pe tot Domeniul. Toate probele se vor remarca prin eleganta şi vor pune in evidenta armonia intre cal si calaret, un dialog special caracterizat prin incredere, precizie, suplete.

Inscrierile pentru toate probele sunt deschise pana pe 1 octombrie, iar participantii confirmati pana acum provin din Anglia, Italia, Bulgaria, Turcia, Franta, Romania.

Arbitrii si oficialii prezenti la editia 2015 sunt din Marea Britanie, Irlanda, Africa de Sud, Belgia, Bulgaria, Romania.

Alaturi de competitia propriu-zisa, la fel ca anul trecut, publicul va avea ocazia sa petreaca un weekend special, cu aer de poveste, va putea asista la un concurs demonstrativ de atelaje cu doi si patru cai, la demonstratii ecvestre si la o parada cu ogari. Domeniul de 130 de hectare va fi special amenajat pentru activitati destinate atat adultilor, cat si copiilor, precum calarie pe ponei si cai sau plimbari cu trasura.

P. S. Biletele si abonamentele pot fi achizitionate de la intrare sau on-line de pe site-ul www.bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.

unnamed (16)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)