Ce tristeţe palatul Micul Trianon, o tristeţe maximă…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mă îndoiesc profund că aş fi băgat în seamă comunicatul acesta (căci, nu-i aşa, ce treabă să am eu cu caii şi de astea), dacă nu aş fi văzut că este vorba despre palatul Micul Trianon. Pe care am fost să-l văd la un moment dat. Mă rog, corect spus este “am încercat să-l văd”.

Ghidat de ditai indicatorul din drumul European cum vii de la Braşov spre Bucureşti, mi-am zis că trebe să văd aşa ceva, mai ales că auziem că, la un moment dat era o bijuterie arhitectonică. Şi m-am dus. Şi am ajuns. Şi m-am enervat. Pentru că este o ruină sinistră. O bătaie de joc. O tristeţe maximă.

De aceea, când am văzut că evenimentul despre care vă raportez mai jos are ca obiectiv restaurarea domeniului, am zis că trebe să anunţ şi la mine. Ceea ce, după cum puteţi lesne vedea, fac.

Informaţii despre Karpatia Horse Trials, care se va desfăşura între 10-12 octombrie, pe domeniul Cantacuzino din Floreşti – Prahova, găsiti şi pe site sau pe pagina oficială de Facebook. Preţul participării la eveniment este de 10 lei pe zi iar biletele biletele pot fi achizitionate de la intrare. Incasările obţinute vor ajunge în fondul destinat restaurării întregului Domeniu.

micul trianon 1

micul trianon 2

Karpatia Horse Trials 2014_Afisul (Small)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)