Ați văzut video-ul de lansare a campaniei „Enel. Energia fiecărei secunde”?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Inspirat titlul noii campanii marca Enel, menită să celebreze un deceniu de prezență pe piața din România –  „Enel. Energia fiecărei secunde”:

Prin campania de imagine „Enel. Energia fiecărei secunde”, Enel își asumă energia cu care umple momentele importante din viața clienților săi. În spatele fiecărei secunde se găsește pasiunea și dedicarea angajaților Enel care vor să ofere clienților confort, respect și siguranță prin utilizarea celor mai avansate tehnologii.

Din echipa care a lucrat la campanie fac parte: Radu Coșarcă, Head of Communications, Enel; Adriana Tabac, Head of Advertising, Enel; Gabriel Trăistaru, Digital Communication Responsible, Enel, din partea companiei. Agenția de creație responsabilă de realizarea campaniei este Centrade, din echipă făcând parte: Mona Opran, COO; Oana Bereny, Account Director; Alexandru Aldea, Senior Account Executive; Marius Tianu, Co Creative Director.

Spotul a fost realizat cu ajutorul casei de producție: Saga Film; regizor: Razvan Marculescu; DOP: Alessandro Feira Chios; Postproductie: Chainsaw Europe.

Era să uit: La mulți ani, Enel!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)