Ce țară ciudată Australia… Cum să scoți istoria din școală?! Și să o înlocuiești cu programare?!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Australia este țara aia ciudată, de care toți am auzit, dar nu știm exact unde este și despre care toți știm că are mulți canguri, dar nu știm exact de ce îi are. Unii dintre noi știm că au o senzațională echipă de rugby și că fotbalul australian care se joacă doar la ei este unul extrem de spectaculos. Și mai știm că au o operă celebră și că a fost fondată (sau ceva) de foști pușcăriași ai Imperiului Britanic, trimiși acolo ca să scape coroana de ei. Ceva de genul.

Mai noi (adică eu ieri am aflat asta), mai știm despre Australia că ministerul educației de acolo a scos din curicula școlară istoria și geografia. Și a introdus o nouă materie: programarea.

Ce oameni, domle… Ce oameni… Adică să se gândească ei că este mai important ca cei mici să știe de – desigur – mici faze de astea cu programarea, cu codarea și cu alte gâlme de astea moderne decât istoria și geografia. Ok, mă rog, înțeleg că informații despre aceste două materii găsești oricând pe google, dar cum să nu îi învețe despre Ștefan cel Mare (și Sfânt, firește) al lor, despre Posada lor, despre faptele de vitejie ale răzeșilor de din vale de Perth?

Ce oameni, domle, și australienii ăștia…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)