Mai e puțin până la Crisispedia și (încă) te poți înscrie

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragilor, v-am detaliat aici despre Crisispedia, nu voi repeta. În schimb, voi da câteva detalii de ultim moment:

Sunt ultimele zile în care te mai poți înscrie la CRISISPEDIA, eveniment ce va avea loc săptămâna viitoare, între 29-30 septembrie la World Trade Center București, Sala New York.

De ce ai veni la această conferință?  Din cel mai bun motiv: e mai ușor să previi decât sa tratezi și e mai bine să afli de la experți ce soluții de comunicare funcționează pentru ca tu să fii pregătit când va fi nevoie să comunici într-o situație de criză.

Dacă lucrezi în comunicare atunci cu siguranță cunoști exemple de crize majore care au necesitat minți limpezi și pregătite care le-au gestionat. Aceste minți sunt Neil Chapman (UK) și Dimitri Schildmeijer (Belgia).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)