Recomand conferința „CRISISPEDIA”, organizată de Noizz Advisors

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

S-o luăm așa: noi, cei care ne numim bloggeri, juraliști, oameni de PR, oameni de HR, oameni de publicitate – ați înțeles ideea, mă refer la cei care au treabă cu domeniul comunicării – trebuie să ne ascuțim tot timpul talentele cerute supraviețuirii în această mini-arenă a leilor și-a ideilor: să avem grijă cum ținem un discurs, să înțelegem ce sunt alea bune maniere în cadrul unui eveniment, să studiem sau să aflăm de la alții care sunt preferințele publicului-țintă, să facem networking etc. Sunt convinsă că știți aceste detalii și tocmai de aceea vă recomand conferința organizată de Noizz Advisors, dedicată comunicării de criză: CRISISPEDIA.

CRISISPEDIA aduce în România, pentru prima dată, doi comunicatori de talie internaţională, specializaţi în situaţii de criză. Neil Chapman (SUA) şi Dimitri Schildmeijer (Olanda) vin la Bucureşti pe 29 şi 30 septembrie, la World Trade Center, ca speakeri în cadrul evenimentului dedicat comunicării de criză. Explozia Deepwater Horizon din Golful Mexic, reacţiile autorităţilor americane după uraganul Katrina, gestionarea comunicării după atacurile din 11 septembrie sunt doar câteva exemple de cazuri în care cei doi experţi au fost implicaţi de-a lungul timpului.

În cadrul conferinţei din 29 septembrie, vor fi analizate studii de caz din întreaga lume, punând accent pe strategiile de comunicare folosite şi pe rezultatele obţinute. Prezentarea celor doi invitaţi va dezvălui mecanisme de analiză şi de răspuns ale companiilor, în diferite situaţii de criză din mediul de afaceri.

În cea de-a doua zi a evenimentului vor avea loc două workshop-uri aplicate, în care se vor dezbate rolul managementului în cadrul celulei de criză, aspecte de media training şi reguli de urmat în conceperea unei strategii de comunicare eficiente.

Evenimentul se adresează profesioniştilor care ocupă poziţii de middle & top management, precum şi specialiştilor în PR din toate domeniile.

Cu peste 25 de ani dedicaţi gestionării situaţiilor de criză care au captat titlurile marilor cotidiane, Neil Chapman a lucrat îndeaproape cu managementul de top al unora dintre cele mai mari companii din SUA. Printre poziţiile ocupate de-a lungul carierei sale s-a aflat cea de Public Affairs Director, iar mai apoi cea de Head of Refining & Marketing Communication pentru British Petroleum în Statele Unite. Neil Chapman a fost implicat, la cel mai înalt nivel, în gestionarea unor crize din diverse părţi ale lumii, care au ajuns subiect de manual în universităţi – ameninţări teroriste cu bombă în Columbia, explozii la rafinării, deversări de petrol, accidente de elicopter, scandaluri din lumea tradingului şi diverse procese celebre.

Cel de-al doilea invitat al conferinţei, Dimitri Schildmeijer, este originar din Olanda şi oferă consultanţă în managementul comunicării pentru mari companii internaţionale, de la relaţii cu presa și social media până la managementul reputaţiei. A derulat programe de training pentru cele mai mari companii din domeniul energetic, în ţări precum: Abu Dhabi, Angola, Australia, China, Egypt, Germania, India, Nigeria, Polonia, Olanda, Marea Britanie şi SUA.

Timp de 8 ani, a lucrat pentru ExxonMobil Petroleum & Chemical Europe şi a gestionat celula de criză regională şi strategia de comunicare de criză pentru Benelux.

Pe parcursul carierei sale, Dimitri Schildmeijer a fost implicat în rezolvarea unor crize de imagine majore: incidente operaţionale, restructurări, vânzări active, cesionări, investigaţii anti-trust ale UE, campanii negative derulate de ONG-uri, intoxicaţii alimentare şi pandemii severe.

P. S. Puteți achiziționa bilete pentru eveniment de aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Recomand conferința „CRISISPEDIA”, organizată de Noizz Advisors”

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » 06 – 12 august – Saptamana aceasta in Social Media

  2. Pingback: Mai e puțin până la Crisispedia și (încă) te poți înscrie - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)