Ce mai poți face cu o dronă? Să scoți dintele unui copil, firește :))

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Mare e grădina internetului… De fapt, ca să fim exacți, mare e grădina Domnului. Indiferent de cine ce consideră că se încadrează la categoria generică ”Domn”, desigur. Ia uitați-vă voi la ce folosesc unii drona. Să scoată dintele de lapte din cavitatea bucală a unui copil. Așa ceva… :))

Sursa: Buzzfeed

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Ce mai poți face cu o dronă? Să scoți dintele unui copil, firește :))”

  1. Eu remarc ca am ajuns sa traiesc SF-urile tineretii mele. Avem un prieten, pasnic pensionar, care isi tine barca de pescuit la noi in curte. Si a venit cineva intr-o zi sa se laude cu noua lui jucarie – o drona. Din pacate, demonstratia nu i-a reusit, drona cazand artistic, in piruete, fix in ambarcatiunea cu pricina. Mici pagube la barca, dauna totala la drona. Cat e de fantastic sa te sune cineva si sa-ti spuna: “Ba, Vasile, vezi ca ti-a stricat o drona barca!” :-)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)