NoTouch lansează în București primul showroom de grupuri sanitare publice din Europa

Pe 24 septembrie, compania NoTouch lansează  singurul showroom din Europa dedicat prezentării și testării  obiectelor și accesoriilor pentru grupurile sanitare publice. Inițiativa  este unică în România și reprezintă o premieră la nivel european, iar în showroom-ul din strada Paris nr. 32, vor fie expuse produse ce aparțin celor mai importante cinci branduri internaționale din domeniu: American Specialties Inc. (ASI), Stern, Bette, Alape și Sanela.

Vedeta showroom-ului este brandul American Specialties Inc. (ASI), cel mai important producător de accesorii din oțel-inox la nivel mondial. Celelalte branduri reprezentate de NoTouch în România sunt:

Stern – soluția perfectă de baterii și dozatoare de săpun cu senzor ca raport calitate-preț, design, varietate de modele și dimensiuni, Alape  – propunerea de design pentru lavoarul antivandalizare, Bette – marca ideală de obiecte sanitare din oțel-titanium emailat pentru industria hotelieră şi Sanela – specialistul în obiecte ceramice de toaletă. Compania NoTouch este deja implicată în proiectele Crowne Plaza, MegaMall, București Mall, Plaza România, Mall Brăila și Shopping City Galați.

Administrarea și păstrarea permanentă a igienei în spațiile publice cu trafic intens reprezintă principala provocare ce stă în fața proprietarilor și administratorilor acestora. Soluțiile NoTouch le permit acum să rezolve problema cu minimum de costuri: accesoriile de inox oferă cea mai mare durabilitate;  senzorii permit controlul consumului de apă reducând impactul asupra mediului înconjurător și cheltuielile asociate; sistemele antivandalizare, acum în variante de design, pun în valoare întreaga amenajare; iar varietatea extinsă a tipologiei obiectelor sanitare eliberează imaginația de orice constrângere.

Produsele se adresează tuturor grupurilor sanitare publice, indiferent dacă sunt amplasate în centre comerciale, clădiri de birouri, aeroporturi, restaurante, hoteluri, rețele de cinematografe, clinici medicale și spitale.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)