Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

NoTouch lansează în București primul showroom de grupuri sanitare publice din Europa

Pe 24 septembrie, compania NoTouch lansează  singurul showroom din Europa dedicat prezentării și testării  obiectelor și accesoriilor pentru grupurile sanitare publice. Inițiativa  este unică în România și reprezintă o premieră la nivel european, iar în showroom-ul din strada Paris nr. 32, vor fie expuse produse ce aparțin celor mai importante cinci branduri internaționale din domeniu: American Specialties Inc. (ASI), Stern, Bette, Alape și Sanela.

Vedeta showroom-ului este brandul American Specialties Inc. (ASI), cel mai important producător de accesorii din oțel-inox la nivel mondial. Celelalte branduri reprezentate de NoTouch în România sunt:

Stern – soluția perfectă de baterii și dozatoare de săpun cu senzor ca raport calitate-preț, design, varietate de modele și dimensiuni, Alape  – propunerea de design pentru lavoarul antivandalizare, Bette – marca ideală de obiecte sanitare din oțel-titanium emailat pentru industria hotelieră şi Sanela – specialistul în obiecte ceramice de toaletă. Compania NoTouch este deja implicată în proiectele Crowne Plaza, MegaMall, București Mall, Plaza România, Mall Brăila și Shopping City Galați.

Administrarea și păstrarea permanentă a igienei în spațiile publice cu trafic intens reprezintă principala provocare ce stă în fața proprietarilor și administratorilor acestora. Soluțiile NoTouch le permit acum să rezolve problema cu minimum de costuri: accesoriile de inox oferă cea mai mare durabilitate;  senzorii permit controlul consumului de apă reducând impactul asupra mediului înconjurător și cheltuielile asociate; sistemele antivandalizare, acum în variante de design, pun în valoare întreaga amenajare; iar varietatea extinsă a tipologiei obiectelor sanitare eliberează imaginația de orice constrângere.

Produsele se adresează tuturor grupurilor sanitare publice, indiferent dacă sunt amplasate în centre comerciale, clădiri de birouri, aeroporturi, restaurante, hoteluri, rețele de cinematografe, clinici medicale și spitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.