Ce mai livrează Poșta Română: mezeluri. Acum și la poarta oficiului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Văd la Francisc o chestie. Și, cum îl știu pe pișicher, prima impresie este că e ceva caterincă sau ceva. Dar, mă uit mai atent, întreb un amic pe care îl știam că stă în zonă, iar ăsta îmi confirmă. În sediul oficiului poștei de pe Ion Mihalache, peste drum de Piața 1 Mai, se vând mezeluri.

Mno, deci Poșta Română s-a pus pe antreprenoriat temeinic. Adică, vorba aia, degeaba avem niște sedii în buricul cartierului, ca să nu le subînchiriem? Chiar și pentru o mezelărie, cum ar veni.

Nu văd nici o problemă în asta, sincer. Adică businessul e business. Și dacă tot aveau spațiul ăla mai liber, așa, de ce să nu facă niște bani de pe el?

Desigur, la nivel de branding arată ca porcul. Dar cine să se încurce în detalii de astea de-a dreptul nesemnificative în mare curgere a timpului pe principiul ”timpul trece, leafa merge”?

mezelarie posta

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Ce mai livrează Poșta Română: mezeluri. Acum și la poarta oficiului”

  1. Așa poți trimite direct mezeluri în afara țării. Băgate la vid, evident. Până în țările astea mai apropiate ar merge. Maine se va deschide șaormerie la farmacie, sau la sălile de jocuri. De ce să-ți ia banii doar pe păcănele? Să-ți ia și pe o șaorma…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)