23.07.2017

Ce mai livrează Poșta Română: mezeluri. Acum și la poarta oficiului

Văd la Francisc o chestie. Și, cum îl știu pe pișicher, prima impresie este că e ceva caterincă sau ceva. Dar, mă uit mai atent, întreb un amic pe care îl știam că stă în zonă, iar ăsta îmi confirmă. În sediul oficiului poștei de pe Ion Mihalache, peste drum de Piața 1 Mai, se vând mezeluri.

Mno, deci Poșta Română s-a pus pe antreprenoriat temeinic. Adică, vorba aia, degeaba avem niște sedii în buricul cartierului, ca să nu le subînchiriem? Chiar și pentru o mezelărie, cum ar veni.

Nu văd nici o problemă în asta, sincer. Adică businessul e business. Și dacă tot aveau spațiul ăla mai liber, așa, de ce să nu facă niște bani de pe el?

Desigur, la nivel de branding arată ca porcul. Dar cine să se încurce în detalii de astea de-a dreptul nesemnificative în mare curgere a timpului pe principiul ”timpul trece, leafa merge”?

mezelarie posta

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce afaceri mai fac românii cu fonduri europene: fitness online

Se caută companii care să lase mândria de brand la o parte pentru o faptă bună

Un comentariu

  1. luni, 21 septembrie 2015, 15:10

    Așa poți trimite direct mezeluri în afara țării. Băgate la vid, evident. Până în țările astea mai apropiate ar merge. Maine se va deschide șaormerie la farmacie, sau la sălile de jocuri. De ce să-ți ia banii doar pe păcănele? Să-ți ia și pe o șaorma…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *