Zoli Toth Project cântă în deschiderea concertului Pink Martini de la Cluj Napoca

Concertul Pink Martini,  ce va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj Napoca pe data de 5 octombrie 2015, îi va avea pe cei de la Zoli Toth Project în deschidere.

Zoli TOTH Project prezintă cel mai nou și inovativ spectacol de fusion din Romania. Genul clasic este combinat cu cel pop, rock sau electro. Practic, J.S. Bach este transpus din 1720 in 2020.

Formula de concert este unică în lume având 2 percuționiști care cântă la marimba, vibrafon, tobe, butoaie, plus în violonist și un violoncelist.

Zoli TOTH este unul dintre cei mai respectați artiști din industria muzicală românească. Alături de SISTEM, a susținut peste 1000 de concerte în România și străinătate. Zoli TOTH a intrat în istoria modernă a muzicii pop prin ocuparea locului III la Finala Eurovision 2005 – Kiev alături de formația SISTEM și Luminita Anghel, 12 hituri no. 1 și Discul de Aur pentru albumul Intră’n Sistem!

Zoli l-a cooptat și pe celebrul compozitor Adrian Enescu, renumit pentru coloanele sonore a circa 65 de titluri ale cinema-ului românesc și European.

După recitalul unic marca Zoli Toth Project, ne vom bucura de acordurile jazz, pop, muzică clasică și latino din partea grupului Pink Martini. Cei 15 muzicieni de top printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show incredibil din care nu va lipsi nici “Până când nu te iubeam”, piesa preluată de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase.

unnamed (12)

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)