Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Beau o bere și ascult CHORAL 147, ultima piesă Zoli TOTH Project

Despre interacțiunile mele (ca să le zic așa…) cu Zoli Toth, v-am spus acilea. Mă rog, ce am putut spune, dacă înțelegeți ce vreau să zic… :)) Desigur că, având pile la mine, am făcut și o emisiune cu el, pe care chiar vă recomand să o vedeți, căci veți vedea un Zoli tranșant, dur pe alocuri, dar mereu fair când vine vorba despre industria muzicală.

Industrie din care și el face cu avânt parte, doar că acea parte care cântă muzică adevărată. Desigur, acest concept de ”muzică adevărată” este de un subiectivism atroce. Pe care îl exercit cu nonșalanță când caracterizez muzica lui Zoli așa. Motiv pentru care o și recomand.

Par egzamplă, ultimul sigle al Zoli TOTH Project, care se numește CHORAL 147. Vă rog să asculați piesa și să încercați să înțelegeți la ce fac referire când spun muzică adevărată. Enjoy.

PS Poza de mai jos este una în care dau dovadă de o tristețe. Jur că așa este! Pentru că berea pe care o am în mână e cea băută cu Zoli după lansarea oficială a acestei piese, lansare pe care eu am ratat-o full-options din pricini de program ciudat :(

zoli toth bere 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.