Ce parc de distracții internațional credeți că preferă copiii români?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Conform agenției Christian Tour, Disneyland din Paris, urmat de Legoland (Germania), PortAventura (Spania), Center Parcs și Gardaland (Italia) sunt parcurile de distracții aflate în topul preferințelor familiilor care vor să-i ducă pe cei mici în vacanță.

 „Un număr tot mai mare de români aleg să îşi încânte copiii cu vacanțe în cele mai frumoase parcuri de distracţie din lume. Fiind cel mai cunoscut din Europa şi foarte atrăgător pentru copii, Disneyland Paris atrage cei mai mulţi părinţi dintre toate parcurile tematice de pe continent, inclusiv din România”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour. Agenția vinde pachete complete pentru Disneyland începând din 2014.

Pentru că țin să rămână aproape de atracțiile parcului, familiile preferă să se cazeze, cel mai adesea, la hotelurile din interiorul Disneyland. În 90% dintre cazuri, aleg transportul cu avionul, pentru a le fi confortabil celor mici. Majoritatea copiilor pe care părinții îi aduc la Disneyland Paris prin programele Christian Tour au vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Potrivit datelor celui mai mare tour operator de chartere din România, o familie formată din doi adulți și un copil cheltuiește, în medie, 1000 – 1200 de euro pentru o excursie la Disneyland. Pachetele standard cuprind cazare de minim 3 nopţi într-un hotel Disney, bilete de intrare în parc, demipensiune – opţiune de prânz sau cină într-o selecţie de localuri din Disneyland, o gustare gratuită după-amiaza, transfer gratuit de la hotel și taxe locale. Copiii mai mici de 7 ani au cazare gratuită, dacă sunt însoţiţi de un adult plătitor.

Scary Upside Down Fun With A Colorful Looping Roller Coaster On A Beautiful Sunny Day At The Amusement Park
Scary Upside Down Fun With A Colorful Looping Roller Coaster On A Beautiful Sunny Day At The Amusement Park
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)