N-ai nevoie de talent la desen pentru a te înscrie la Atelierul de Gândire Vizuală

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fugim de lucrurile pe care nu le înțelegem. Sau de cele pe care avem impresia că le știm, deși nu am aflat nimic despre ele. Nu cu adevărat.

Cam așa stă treaba și cu Atelierul de Gândire Vizuală  – by Creative Fitness Studio și Friends For Friends – al cărui titlu ne tentează să credem că e pentru aceia dintre noi binecuvântați cu talent la desen.

Adevărul este că acest atelier (care începe pe 24 septembrie și la care vă puteți înscrie până mâine) este un curs intensiv de facilitare grafică  care te va ajuta să-ți organizezi și prezinți mai bine proiectele și să economisești mult timp în viața profesională și se adresează managerilor, antreprenorilor, creativilor, trainerilor sau oricăror profesioniști care trebuie să înțeleagă și să explice idei complexe rapid și eficient.

Exerciţiile şi practicile pe care le înveţi la atelier te vor ajuta, la nivel individual sau în contexte de grup:
# să pregăteşti prezentări de impact;
# să facilitezi şedinţe şi grupuri de lucru eficiente;
# să facilitezi procese de schimbare (integrarea unor noi proceduri, structuri sau strategii).

Sandra Ghițescu și Adrian Popa, facilitatorii programului,  propun practica vizuală ca instrument de a depăși provocări precum: „N-am timp să gândesc”, „Pierdem mult timp în ședințe”, „Oamenii nu sunt motivați”, „Pierdem din vedere imaginea de ansamblu”, „Nu se colaborează suficient în echipă”, „Avem nevoie de idei bune, repede”.

„Gândirea vizuală e un sistem de operare, nu o aplicație particulară de care s-ar putea să n-ai nevoie. Dacă-ți instalezi acest nou sistem de operare, care rulează minunat pe creierul uman – hardware-ul nostru e construit să proceseze imagini captate din lumea exterioară, nu să citească șiruri de litere -, vei vedea cum crește viteza de procesare, cum apar mai puține blocaje, cum proiectele se clarifică.”, ne spune Sandra Ghițescu.

unnamed

P. S. Citiți articolul „O schemă face mai mult decât 10.000 de cuvinte”, dacă doriți să aprofundați subiectul.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)