Începe a X-a ediție eXplore festival – Bucharest International Contemporary Performance Festival

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

În perioada 18 septembrie  – 15 noiembrie 2015 va avea loc, la București, a X-a ediție a evenimentului eXplore festivalBucharest International Contemporary Performance Festival, organizat de Asociatia 4Culture si WASP Studios.

Co-initiat in 2005 de catre coregraful si managerul cultural Andreea Capitanescu, director artistic al Asociatiei 4Culture, festivalul vizeaza cresterea vizibilitatii performance-ului contemporan prin oferirea unui program international complex, adresându-se publicului larg si profesionistilor din domeniu.

In fiecare an, eXplore festivalBucharest International Contemporary Performance Festival selecteaza cele mai reprezentative creatii internationale pentru noile tendinte din dansul contemporan si performance, alaturi de instalatii si experimente new-media, formate ce penduleaza la granita dinte domeniile artistice. eXplore festival incurajeaza schimbul de experienta si promovarea tinerilor artisti prin spectacole, performance-uri, prezentari work-in-progress, workshop-uri, lecture-uri si proiectii de filme de arta.

unnamed (10)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)