Cine-i născut în #Shotembrie, hai sus, hai sus, hai sus!

Vine curierul. Îmi dă un colet. Îl deschid. Și văd ce vedeți voi mai jos.

IMG_3133

După care încep să studiez chestiunea. Care este după cum urmează :D

Toamna aceasta, Shoteria – stație de primă alcoolizare, stație de reabilitare, adaugă în calendar a 13-a lună – Shotembrie – prima lună dedicată exclusiv shot-urilor. Astfel, în perioada 14 septembrie – 18 octombrie, iubitorilor de distracție li se pregătește o provocare aniversară, sub numele „Născut în #Shotembrie”.

Pentru a participa la provocare, petrecăreții trebuie să trimită „dovezile” lor, sub formă de fotografie sau video, prin care să demonstreze cât mai convingător cum sărbătoresc luna shot-urilor, împreună cu prietenii. Imaginile și filmulețele vor trebui postate pe pagina de Facebook Shoteria, cu titlul: „Născut în #Shotembrie”. Cei mai norocoși dintre sărbătoriți vor fi premiați cu un Tort de Shot-uri – a câte 20 shot-uri.

Născut în #Shotembrie
Mai mult decât atât, adevărații susținători ai inițiativei Shotembrie vor putea să își declare spiritul petrecăreț accesând aplicația de Facebook Născut în #Shotembrie, de unde pot descărca gratuit fotografii de profil și fotografii de copertă dedicate lunii Shotembrie, cu care își vor putea personaliza profilurile de Facebook.

Shotiquette – Arta de a bea shot-uri
Pentru că întâlnirile dintre oamenii care împărtășesc aceleași pasiuni iau adesea forma unui ritual, în luna shot-urilor, Shoteria vine în întâmpinarea celor care iubesc să petreacă inteligent, oferindu-le Shotiquette – ghidul video care celebrează ritualul shot-ului.

Planificarea. O etapă importantă în reușita petrecerii constă în alegerea shot-urilor potrivite întregului grup, prin trucuri ca: numărătoarea mentală a prietenilor, identificarea preferințelor în materie de băuturi și așteptărilor tuturor celor prezenți.

Arta și știința aprecierii shot-ului. Ca orice ritual, băutul shot-urilor cunoaște momentele sale importante: de la toast, care marchează importanța membrilor din gașcă, ciocnirea potrivită a paharelor, până la băutul shot-ului obligatoriu până la fund.

Shot Faux Pas. Secretele unei petreceri de succes sunt evidențiate cu ajutorul câtorva detalii de etichetă: vărsarea băuturilor trebuie evitată cu orice preț, la fel ca amânarea ori oprirea momentului de ciocnire și gustarea shot-urilor în locul băutului acestora până la capăt.

În plus, pentru a-i răsplăti pe toți cei care vor să se bucure pe deplin de experiența completă a vieții de noapte, Shoteria își prelungește programul cu o zi în plus, așteptându-i pe toți petrecăreții să sărbătorească Shotembrie, timp de 4 zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă.

Tort 20 Shot-uri (1)

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.