Cine-i născut în #Shotembrie, hai sus, hai sus, hai sus!

Vine curierul. Îmi dă un colet. Îl deschid. Și văd ce vedeți voi mai jos.

IMG_3133

După care încep să studiez chestiunea. Care este după cum urmează :D

Toamna aceasta, Shoteria – stație de primă alcoolizare, stație de reabilitare, adaugă în calendar a 13-a lună – Shotembrie – prima lună dedicată exclusiv shot-urilor. Astfel, în perioada 14 septembrie – 18 octombrie, iubitorilor de distracție li se pregătește o provocare aniversară, sub numele „Născut în #Shotembrie”.

Pentru a participa la provocare, petrecăreții trebuie să trimită „dovezile” lor, sub formă de fotografie sau video, prin care să demonstreze cât mai convingător cum sărbătoresc luna shot-urilor, împreună cu prietenii. Imaginile și filmulețele vor trebui postate pe pagina de Facebook Shoteria, cu titlul: „Născut în #Shotembrie”. Cei mai norocoși dintre sărbătoriți vor fi premiați cu un Tort de Shot-uri – a câte 20 shot-uri.

Născut în #Shotembrie
Mai mult decât atât, adevărații susținători ai inițiativei Shotembrie vor putea să își declare spiritul petrecăreț accesând aplicația de Facebook Născut în #Shotembrie, de unde pot descărca gratuit fotografii de profil și fotografii de copertă dedicate lunii Shotembrie, cu care își vor putea personaliza profilurile de Facebook.

Shotiquette – Arta de a bea shot-uri
Pentru că întâlnirile dintre oamenii care împărtășesc aceleași pasiuni iau adesea forma unui ritual, în luna shot-urilor, Shoteria vine în întâmpinarea celor care iubesc să petreacă inteligent, oferindu-le Shotiquette – ghidul video care celebrează ritualul shot-ului.

Planificarea. O etapă importantă în reușita petrecerii constă în alegerea shot-urilor potrivite întregului grup, prin trucuri ca: numărătoarea mentală a prietenilor, identificarea preferințelor în materie de băuturi și așteptărilor tuturor celor prezenți.

Arta și știința aprecierii shot-ului. Ca orice ritual, băutul shot-urilor cunoaște momentele sale importante: de la toast, care marchează importanța membrilor din gașcă, ciocnirea potrivită a paharelor, până la băutul shot-ului obligatoriu până la fund.

Shot Faux Pas. Secretele unei petreceri de succes sunt evidențiate cu ajutorul câtorva detalii de etichetă: vărsarea băuturilor trebuie evitată cu orice preț, la fel ca amânarea ori oprirea momentului de ciocnire și gustarea shot-urilor în locul băutului acestora până la capăt.

În plus, pentru a-i răsplăti pe toți cei care vor să se bucure pe deplin de experiența completă a vieții de noapte, Shoteria își prelungește programul cu o zi în plus, așteptându-i pe toți petrecăreții să sărbătorească Shotembrie, timp de 4 zile pe săptămână, de miercuri până sâmbătă.

Tort 20 Shot-uri (1)

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotography

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.