Fain tare primul shotbar din țară. La Shoteria mă refer, da

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă cer scuze că abia acum apuc să notez pe blog despre Shoteria, de care sunt convinsă că ați auzit câte ceva în ultima perioadă. Și dacă nu știți despre ce e vorba, tot e posibil să aveți o vagă idee despre subiect. Asta pentru că este vorba despre primul shotbar din țară și unicul așa…cum vă voi povesti în cele ce urmează.

Vedeți voi, ce e extrem de special la Shoteria, este conceptul care, mie, personal, mi se pare ingenios. Rețeta e așa: faci un shotbar în România, dar nu te rezumi la atât pentru că te gândești că 1. dacă oamenii se amețesc, vor pleca în altă parte cu chef de petrecere și nu mai revin în locația ta, 2. persoanele care îți frecventează barul au nevoie de un leac pentru mahmureală. Așa văd eu că a apărut Shoteria. Și bine s-au gândit băieții când i-au zis „stație de alcoolizare și reabilitare”. Pentru că exact asta este:

De ce stație de alcoolizare:

Pentru băieți, spiritul de petrecere ia forma shot-urilor cu personalitate puternică, precum: Drift, Downtown, Fireball, Hot Worm, pe bază de tequila, vodka, gin, whisky și esențe tari. Pentru fete, cheful de petrecere se așază în paharele mici umplute cu băuturi dulci-fructate și lichioruri parfumate, în shot-uri ca: Melon ball, Pornstar, ABC sau Hot Chocolate. Băuturi ispititoare se regăsesc și în varianta destinată cuplurilor, în shot-urile duo precum: Flirtini, Nașu’ și Nașa, Dragoste în România – servite în recipiente inedite, „pentru el” și „pentru ea”.

În serile când prietenii la distracție se cunosc, Shoteria așteaptă grupurile gata de petrecere cu shot-uri speciale pentru gașcă, în formula 5+1, ca: Metropolitan, Tequila Bum Bum, Mad Munks, Assisted Suicide, sau Pumn de cuie, servite creativ în recipiente sugestive. Fiindcă și aniversările sunt un bun prilej de ciocnit pahare, Tortul de Shot-uri, a câte 25 pahare, poate fi băut în cinstea oricărui sărbătorit.

De ce stație de reabilitare:

Din dorința de a oferi experiența unei vieți de noapte fără griji, Shoteria este primul shotbar care a creat o zonă specială de reabilitare, cu rolul de a-i întâmpina cu băuturi revitalizante pe cei care se întorc în locație după o noapte de distracție în oraș. Astfel, la finalul serii, tabela „Sosiri” ghidează călătorii din Centrul Istoric, întorși de la petrecere, către stația de reabilitare. Aici, plantele naturale și cișmeaua cu apă filtrată alcalinizată sunt principalele elemente de decor care încurajează repaosul și refacerea.

Meniul, dezvoltat alături de specialiști în nutriție, este alcătuit din remediile clasice împotriva mahmurelii, poțiunile speciale Shoteria și băuturile proaspete și naturale, cu multiple proprietăți reparatoare. Cei care iubesc distracția își pot recâștiga tonusul și energia, având de ales între borș, zeamă de varză și castraveți murați – pentru doza benefică de vitamine B.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)