Ați auzit? Urmează, în România, conferințele BookLand Evolution

București, Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Buzau, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Bacau si Iasi sunt orașele în care vor avea loc conferințele BookLand Evolution, evenimente dedicate tinerilor între 14 și 24 de ani, gândite sub forma unor întâlniri cu oameni care au reușit să facă performanță în diferite domenii.

BookLand Evolution și-a propus să contribuie la formarea și educația tinerilor prin intermediul conferințelor practice, unde au ocazia să cunoască și să interacționeze cu specialisti în media, antreprenoriat, teatru, literatură, muzică, sport, etc, prinzând mai mult curaj în fortele proprii pentru a-și urma vocația.

Initiațiva e încurajată de reacțiile tinerilor care au participat și care apreciază calitatea informațiilor primite, experiența speakerilor, recomandările beletristice și sfaturile primite, mulți dintre ei având norocul de a se alege și cu mentori.

Cea de-a doua serie a conferințelor practice pentru liceeni și studenți revine în această toamnă, dupa pauza de peste vară, și îi invită pe tinerii între 14-24 ani să ia parte la întâlniri inspiraționale cu oameni care au reușit să facă performanță. Startul se ia în București, în perioada 21-25 septembrie, la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna), interval orar 15:00-17:00. De luni până vineri tinerii se vor întâlni cu 4 speakeri pe zi, dintre care îi amintim pe Lucian Mîndruță, Andreea Raicu, Vasile Calofir, Mihaela Tatu, Marina Almășan. In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul şi vicepreşedintele Asociaţiei Tineri de Succes.

unnamed (13)

Agenda completă a evenimentelor BookLand Evolution,dar și lista cu speakerii din fiecare oraș, o găsiți aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)