„Autoportretul unei fete cuminți”, selectat la festivalurile din India, Luxemburg și Irlanda

Dragilor, v-am mai zis aici despre „Autoportretul unei fete cuminți” și revin cu mare drag cu vești bune despre filmul regizat de Ana Lungu, care a fost selectat la trei festivaluri importante:

Astfel la sfârșitul acestei săptămâni, pe 19 septembrie, filmul va fi proiectat în Mumbai, India. „Autoportretul unei fete cuminți” va rula în cadrul celei de-a 3-a ediții a Indian Cine Film Festival, un eveniment ce promovează cinema-ul independent din toată lumea.

Luna viitoare, filmul va fi prezentat la Indie Cork Film Festival din Irlanda. Evenimentul, dedicat producțiilor muzicale și cinematografice independente, se va desfășura în perioada 4-11 Octombrie.

Tot în octombrie filmul va participa în competiția oficială a festivalului CineEast din Luxemburg (8-25 Octombrie) ajuns la cea de-a 8-a ediție.

În România filmul poate fi văzut la sfârșitul acestei săptămâni, pe 18 septembrie, în cadrul Nopții Albe a Filmului Românesc, cu o săptămână înainte de premiera oficială din cinematografe, iar din 25 septembrie va rula pe marile ecrane din peste 20 orașe din țară.

unnamed (12)

Un comentariu la “„Autoportretul unei fete cuminți”, selectat la festivalurile din India, Luxemburg și Irlanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: