24.05.2017

„Autoportretul unei fete cuminți”, selectat la festivalurile din India, Luxemburg și Irlanda

Dragilor, v-am mai zis aici despre „Autoportretul unei fete cuminți” și revin cu mare drag cu vești bune despre filmul regizat de Ana Lungu, care a fost selectat la trei festivaluri importante:

Astfel la sfârșitul acestei săptămâni, pe 19 septembrie, filmul va fi proiectat în Mumbai, India. „Autoportretul unei fete cuminți” va rula în cadrul celei de-a 3-a ediții a Indian Cine Film Festival, un eveniment ce promovează cinema-ul independent din toată lumea.

Luna viitoare, filmul va fi prezentat la Indie Cork Film Festival din Irlanda. Evenimentul, dedicat producțiilor muzicale și cinematografice independente, se va desfășura în perioada 4-11 Octombrie.

Tot în octombrie filmul va participa în competiția oficială a festivalului CineEast din Luxemburg (8-25 Octombrie) ajuns la cea de-a 8-a ediție.

În România filmul poate fi văzut la sfârșitul acestei săptămâni, pe 18 septembrie, în cadrul Nopții Albe a Filmului Românesc, cu o săptămână înainte de premiera oficială din cinematografe, iar din 25 septembrie va rula pe marile ecrane din peste 20 orașe din țară.

unnamed (12)

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

Începe a X-a ediție eXplore festival – Bucharest International Contemporary Performance Festival

Ați auzit? Urmează, în România, conferințele BookLand Evolution

Un comentariu

  1. miercuri, 30 septembrie 2015, 13:19

    […] ce a fost selectat pentru festivalurile din India, Irlanda și Luxemburg, după cum v-am zis aici, „Autoportretul unei fete cuminți” a fost inclus în selecția celei de-a 39-a ediții a […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *