#Comunicaturi Eu si aparatul foto suntem pregatiti pentru cea mai minunata zi din viata ta!

Notă: Mă gândesc de ceva vreme să vă dau acilea pe blog câte un exemplu de comunicat de presă al cărui rost, scop și durata vizitei în viața noastră nu îl înțeleg neam. Astăzi, din motive neînțelese nici măcar de mine, am decis să pornesc această secțiune. Pe care am numit-o, cu un grad de umor puțin mai sus de tibia broaștei, #Comunicaturi.

În această secțiune o să vă dau, din când în când, mostre de comunicate de presă. Pe care eu nu le înțeleg. Sau care mă distrează. Sau care sunt ridicole. De astea, v-ați prins. Numitorul lor comun este, desigur, faptul că îmi dau cu virgulă dintr-un motiv sau altul. Iar ca procedură eu o să vă dau comunicatul și o să vă întreb ce este greșit la el.

Ah, să nu uit, pentru cei care veți simți nevoia imperială să mă luați la mișto că, făcând asta, de fapt îi promovez pe cei despre care scriu, am următorul mesaj: no shit, Sherlock.

———————–

Ailioaiei Constantin Gabriel (a se observa că pune numele în față, ca în procesul verbal de la poliție) este fotograf. De nunți. Și își dorește, citez: ”ca toata viata sa mi-o dedic ca antreprenor fotograf”. Părerea lui despre antreprenoriat este una clară (și chiar ok, de altfel): ”consideră că cele mai importante valori în antreprenoriat sunt pasiunea pentru domeniul tău de activitate, calitatea serviciilor sau produselor oferite şi satisfacţia clienţilor”.

Comunicatul de presă (integral, cum altfel) îl vedeți mai jos. Întrebarea mea pentru voi este: ce este greșit în/cu acest comunicat? Discuții libere, desigur. Dar fără jigniri și alte cuvinte care nu-și au rostul între niște oameni de omenie.

Încă ceva: faptul că (din multe puncte de vedere) acest comunicat îmi dă cu virgulă, nu înseamnă că tânărul Ailoaie nu are intenții bune sau că nu este un om mișto, cu care mi-aș putea bea o bere. Doar că, de data asta… Cumva, ca să o zic mai biblic, ne dorim îndreptarea păcătosului, nu pedepsirea lui!

Titlu
Tânăr antreprenor fotograf surprinde cele mai frumoase poveşti

Cuprins
Conform statisticilor peste 90% dintre start up-uri dau faliment în primul an de la înfiinţare, tânărul Ailioaiei Constantin Gabriel şi-a urmat pasiunea pentru fotografie şi s-a aventurat în antreprenoriat ca fotograf de nuntă.

Acesta a identificat oportunitatea de afaceri, iar următorul pas a fost să se specializeze în fotografia de nuntă: ,,Drumul către profesionalism nu a fost unul uşor, din contră, am fost nevoit să depăşesc multe bariere pentru a-mi atinge visul, dar a meritat din plin. Având şapte ani experienţă ca fotograf mi-am dezvoltat competenţele artistice, astfel încât să surprind povestea minunată a unor oameni care au decis să îşi unească destinele”.

Gabriel consideră că cele mai importante valori în antreprenoriat sunt pasiunea pentru domeniul tău de activitate, calitatea serviciilor sau produselor oferite şi satisfacţia clienţilor.

Persoanele care doresc să intre în contact cu Gabriel îl pot contacta la nr. de telefon 0765 327 550 sau pot accesa website-ul http://www.fotografprofesionist.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)