20.07.2017

De astăzi, produsele F64 sunt și pe eMAG Marketplace

Veste mare pentru pasionații de fotografie, dar și pentru F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania si Europa de Est: produsele F64 sunt de acum și pe platforma eMAG Marketplace.

Odata inregistrata o comanda pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluata in acelasi timp de magazin si livrata la aceleasi standarde inalte cu care F64 si-a obisnuit clientii si pana acum. Pentru primul an in eMAG Marketplace, F64 isi propune sa ofere spre vanzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blituri, genti dedicate, trepiede, filtre, acumulatori si o gama larga de accesorii.

Dupa ce ne-am consacrat in retailul traditional oferind servicii premium si o gama completa de produse foto-video comunitatii de fotografi pasionati si profesionisti din tara, am decis sa ne deschidem si catre iubitorii de fotografie care fac primii pasi in descoperirea acestui minunat hobby, al exprimarii prin arta vizuala, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

unnamed (12)

Despre autor: Bianca Ceică

Povestaș cu dor de ducă. Mică maestră de mari isprăvi 2.0 pe biancaceica.ro și pe cristianchinabirta.ro. :)

S-a lansat Samsung Galaxy Tab S2, cea mai subțire și ușoară tabletă din lume

Ce așteptări să avem de la PRO TV toamna aceasta și din 2016

2 comentarii

 1. joi, 10 septembrie 2015, 14:44

  Cristi, mulțumim :) E o veste mare și pentru noi si promitem să ne focusăm și de acum încolo pe beneficiile clienților F64, indiferent de unde cumpără produsele noastre.

  Răspunde
  • joi, 10 septembrie 2015, 14:48

   Cu drag! Doar că mulțumirile se cuvin Biancăi, ajutorul șef de blog acilea la mine, căci ea a prestat corespunzător, eu doar pe aci prin zonă :))

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *