De astăzi, produsele F64 sunt și pe eMAG Marketplace

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Veste mare pentru pasionații de fotografie, dar și pentru F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania si Europa de Est: produsele F64 sunt de acum și pe platforma eMAG Marketplace.

Odata inregistrata o comanda pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluata in acelasi timp de magazin si livrata la aceleasi standarde inalte cu care F64 si-a obisnuit clientii si pana acum. Pentru primul an in eMAG Marketplace, F64 isi propune sa ofere spre vanzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blituri, genti dedicate, trepiede, filtre, acumulatori si o gama larga de accesorii.

Dupa ce ne-am consacrat in retailul traditional oferind servicii premium si o gama completa de produse foto-video comunitatii de fotografi pasionati si profesionisti din tara, am decis sa ne deschidem si catre iubitorii de fotografie care fac primii pasi in descoperirea acestui minunat hobby, al exprimarii prin arta vizuala, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

unnamed (12)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De astăzi, produsele F64 sunt și pe eMAG Marketplace”

  1. Cristi, mulțumim :) E o veste mare și pentru noi si promitem să ne focusăm și de acum încolo pe beneficiile clienților F64, indiferent de unde cumpără produsele noastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)