De astăzi, produsele F64 sunt și pe eMAG Marketplace

Veste mare pentru pasionații de fotografie, dar și pentru F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania si Europa de Est: produsele F64 sunt de acum și pe platforma eMAG Marketplace.

Odata inregistrata o comanda pentru F64 prin intermediul acestei platforme, ea este preluata in acelasi timp de magazin si livrata la aceleasi standarde inalte cu care F64 si-a obisnuit clientii si pana acum. Pentru primul an in eMAG Marketplace, F64 isi propune sa ofere spre vanzare produse precum aparate foto, camere video, obiective, blituri, genti dedicate, trepiede, filtre, acumulatori si o gama larga de accesorii.

Dupa ce ne-am consacrat in retailul traditional oferind servicii premium si o gama completa de produse foto-video comunitatii de fotografi pasionati si profesionisti din tara, am decis sa ne deschidem si catre iubitorii de fotografie care fac primii pasi in descoperirea acestui minunat hobby, al exprimarii prin arta vizuala, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

unnamed (12)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “De astăzi, produsele F64 sunt și pe eMAG Marketplace”

  1. Cristi, mulțumim :) E o veste mare și pentru noi si promitem să ne focusăm și de acum încolo pe beneficiile clienților F64, indiferent de unde cumpără produsele noastre.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)