Am fost nominalizat la Intel Personality of the Year. Dar eu votez cu altcineva :)

Azi dimineață, la birou, îmi zice Cristi Florea: ”vezi că ești nominalizat la Intel Personality of the Year din cadrul Webstock Awards”. Am rămas un pic blocat. Pentru că, deși – mă știți – sunt de o aroganță decisivă, m-a luat prin surprindere nominalizarea asta…

Vreau să mulțumesc celei, celui sau celor care m-au nominalizat. Chiar nu știu cine a făcut acest gest, pe care eu îl apreciez din tot coraconul din dotare. Sunt onorat mai mult decât sunt dispus să o recunosc, parol :)) Pentru că a fi nominalizat alături de niște oameni pe care îi respect (pe câțiva dintre ei, între noi fie vorba, chiar îi admir…) este o mare onoare. Și o imensă bucurie :)

Mecanismul de vot prin care voi decideți cine este Intel Personality of the Year este unul simplu: intrați aici, completați numele și mailul și primiți un mail cu un link unde puteți vota. Și, gata :)

Nu o să îndrăznesc nici din avion să vă recomand cu cine să votați. E decizia voastră 100%. Eu doar vă spun cu cine am votat eu: cu Dragoș Asaftei. Pentru că…

Motivul 1. Spirit de echipă. Sunt onorat să îl am pe Dragoș partener în Kooperativa 2.0. Cu mare bucurie vă spun asta. Așa cum v-aș putea spune despre fiecare om care face parte din cea mai dragă mie construcție din 2.0 de pe la noi :) Fac parte din echipa lui Dragoș, deci, de aceea votez cu Dragoș Asaftei.

Motivul 2. Îl cunosc pe Dragoș de mulți ani. Unii ar putea zice prea mulți :)) Când am început să citesc ce scrie pe blogul lui habar nu aveam că atunci era doar un puștan de liceu. Îmi plăcea oricum, apreciam ce scrie și ce face. Dar, când am aflat ce vârstă are, respectul mi-a crescut ca setea pe o zi toridă de vară :D Apoi, în timp, mi-am dat seama de un lucru fundamental în ceea ce îl privește: atâta bun simț și atâta putere de muncă rar vezi. De aceea eu votez cu Dragoș Asaftei.

Motivul 3. De când mă știu, mai ales în ceea ce privește aventura mea în online, am pariat constant pe tineri. Unele pariuri mi-au ieșit, altele nu. Dar încăpățânarea de a crede în tânăra generație mi-a rămas neschimbată. Iar pe Dragoș pariez în continuare. Nu că o să reușească (asta ne-a dovedit deja, evident), ci că o să fie printre cei care o să contruiască un internet mult mai trainic decât am reușit să o facem noi, cei mai trecuți prin anii din buletin. De aceea eu votez cu Dragoș Asaftei.

Vă pupează tata chinezu :)

De la stânga la drepta: Dragoș Asaftei, je, Cristian Florea, Alex Filip.
De la stânga la drepta: Dragoș Asaftei, je, Cristian Florea, Alex Filip.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.