Avem un nou parc de distracții în București: Miramagica

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Veste bună pentru cei care încă n-au trecut peste sfârșitul calendaristic al verii: distracția continuă tot timpul anului, iar Miramagica vine să confirme acest lucru.

Situat în inima parcului Herăstrău (intrarea dinspre Șoseaua Nordului, numărul 7-9), Miramagica îi invită pe vizitatori pe tărâmul magic al distracției. Jocurile moderne concepute pentru întreaga familie, de la mic la mare, au fost special dezvoltate pentru Miramagica Park de designeri reputați în domeniu, din Italia, Marea Britanie și Spania.

Punctul central al parcului îl reprezintă Roata Miramagica, cu o înălțime de 25 de metri, care oferă familiilor cea mai frumoasă priveliște asupra parcului Herăstrău. Roata este creată și implementată de Technical Park Italia, unul dintre cei mai cunoscuți producători de parcuri tematice din Europa.

Printre celelalte distracții pe care vizitatorii le pot experimenta sunt: turnul Spark, caruselul Tornado, trenulețul Funny Express, Bumper Cars și Bumper Boats – mașinuțe și bărcuțe tamponabile, și multe altele.

Parcul Miramagica este dezvoltat de Britta Trading, companie cu capital 100% românesc, printr-o investiție de aproximativ 2 milioane de euro.

“Sunt tare fericită că am reușit să ridicăm pălăria și să dăm drumul la distracție. Ne bucurăm să repunem pe hartă un loc cu tradiție pentru ceea ce înseamnă distracție și relaxare pentru bucureșteni. Roata a fost dintotdeauna un simbol al parcului Herăstrău, un punct de întâlnire, un loc al familiilor și al bucuriei. Roata Bucureștiului este acum o construcție modernă, sigură, la standarde europene, care va strânge în jurul ei mii de zâmbete și multă bună dispoziție.”  Lucia Prăjișteanu, Director General Britta Trading.

Parcul este deschis zilnic între orele 1200-2200 și funcționează pe tot parcursul anului.

Miramagica este primul proiect de entertainment outdoor realizat de Britta Trading, companie recunoscută pentru inovațiile aduse în domeniul spațiilor de joacă indoor, precum Zorky’s Park din Afi Palace Cotroceni, unde se află primul roller-coaster instalat într-un centru comercial din Europa de Est.

unnamed (8)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)