Philips Lighting participă la Festivalul Lumen din Sibiu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Anul 2015 este dedicat luminii, iar cei de la Philips Lighting îl marchează prin susținerea utilizării soluţiilor de iluminat eficiente din punct de vedere energetic şi conforme cu standardele europene.

Astfel, în perioada 8-11 septembrie 2015, Philips Lighting va pune în evidenţă la Lumen – Past, Present and Future de la Sibiu rolul cheie al luminii în cadrul lumii moderne şi importanţa acesteia pentru viitorul omenirii.

La Sibiu, Philips Lighting, va prezenta un proiect inovator ce are la bază influenţarea spaţiilor urbane prin interacţiunea directă cu lumina şi comunicarea emoţiei prin lumină, proiect creat cu viziunea arhitecţilor MATIUS Studio şi prezentat anterior la evenimentul Spotlight, desfăşurat în luna aprilie la Bucureşti. “Lumină şi Emoţie by Philips” valorifică tehnologia LED şi arhitectura emoţiei transmisă prin intermediul luminii. Aici vor fi expuse sisteme inovatoare de control ale luminii pentru interior şi exterior, iar vizitatorii vor putea interacţiona direct cu lumina prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete.

Anul Internaţional al Luminii şi participarea companiei Philips Lighting la Festivalul Lumen din Sibiu vin într-un moment în care industria de iluminat la nivel local şi global trece printr-o profundă schimbare: tranziţia de la sistemele de iluminat tradiţionale către sistemele LED şi iluminatul inteligent. Din dorinţa de a face lumea mai frumoasă şi durabilă prin inovaţie, Philips Lighting se alătură companiilor care sprijină acţiunile dedicate Anului Internaţional al Luminii, prin dezvoltarea şi promovarea proiectelor inovatoare de iluminat şi tehnologiilor revoluţionare de control ale luminii ca soluţii eficiente din punct de vedere energetic.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)