Recolamp desfășoară până pe 27 noiembrie o nouă campanie de colectare selectivă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Asociația Recolamp, specializată exclusiv în gestiunea deşeurilor de echipamente de iluminat, desfășoară până pe 27 noiembrie o nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri, neoane și corpuri de iluminat arse).

Campania Recolamp se adresează tuturor companiilor private dar și instituțiilor de stat care predau către Asociația Recolamp minim 20 de kilograme de deșeuri de surse de lumină (aproximativ 100 de becuri/neoane) și/sau 50 de kilograme de deșeuri de corpuri de iluminat. La finalul campaniei, norocoșii câștigători vor putea câștiga  unul din cele 100 de premii, printr-o tragere la sorți ce va avea loc în data de 18 decembrie 2015, în prezența unui notar public.

Campania se derulează în contextul țintei mărite de colectare, de minim 40%, impusă de Comisia Europeană, ce va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016.

unnamed (5)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)