De ce scriu despre promoția de reduceri de 10% la toată gama Relaxa de la ELVILA

De ceva vreme ați văzut că am un banner cu ELVILA la mine pe blog. Motivul: are legătură cu amenajarea sediului Kooperativa 2.0, dăm o bere când îl inaugurăm, stați pe aproape :D Și, cum șade bine bloggerului când are un partener de cursă mai lungă, ca să zic așa, o să anunț din când în când pe acilea cam ce se mai întâmplă cu acest brand.

Spre exemplu, vă raportez acum că ELVILA are o promoție de reduceri de 10% la toată gama Relaxa. Ca să înțelegeți legătură, Relaxa este un brand al companiei ELVILA S.A. și face parte dintre membrii fondatori ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România din anul 1992.

Cum promoția este limitată, ar fi bine, dacă vă bate gândul să vă cumpărați saltele sau canapele sau ce mai vreți voi, să intrați acum să vedeți despre ce este vorba. Să nu ziceți că nu v-am zis :D

Și o informație importantă despre saltelele Relaxa: este recomandat la achiziție să verificați existența pe una din părțile laterale ale produsului a etichetei cu inscripția “Relaxa Original”. Desigur, dacă o să cumpărați de la ELVILA puteți fi sigur că ați nimerit originalul :)) Eu ziceam așa, ca regulă, când cumpărați din ale părți.

relaxa-original-1200x557-1024x475

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)