De ce scriu despre promoția de reduceri de 10% la toată gama Relaxa de la ELVILA

De ceva vreme ați văzut că am un banner cu ELVILA la mine pe blog. Motivul: are legătură cu amenajarea sediului Kooperativa 2.0, dăm o bere când îl inaugurăm, stați pe aproape :D Și, cum șade bine bloggerului când are un partener de cursă mai lungă, ca să zic așa, o să anunț din când în când pe acilea cam ce se mai întâmplă cu acest brand.

Spre exemplu, vă raportez acum că ELVILA are o promoție de reduceri de 10% la toată gama Relaxa. Ca să înțelegeți legătură, Relaxa este un brand al companiei ELVILA S.A. și face parte dintre membrii fondatori ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România din anul 1992.

Cum promoția este limitată, ar fi bine, dacă vă bate gândul să vă cumpărați saltele sau canapele sau ce mai vreți voi, să intrați acum să vedeți despre ce este vorba. Să nu ziceți că nu v-am zis :D

Și o informație importantă despre saltelele Relaxa: este recomandat la achiziție să verificați existența pe una din părțile laterale ale produsului a etichetei cu inscripția “Relaxa Original”. Desigur, dacă o să cumpărați de la ELVILA puteți fi sigur că ați nimerit originalul :)) Eu ziceam așa, ca regulă, când cumpărați din ale părți.

relaxa-original-1200x557-1024x475

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: