Cum s-au făcut de telecomandă cei de la HC Zalău pe facebook

Văd aseară la Marius faza de mai jos, care mi-a întunecat un picuș feng shuiul.

hc zalau

Deci, cum? Dacă a pierdut HC Zalău la Craiova e ok să vorbim așa? Să împroșcăm cu flegmă frustrată un public, oricum ar fi fost el? Adică, parol, chiar nu cred că în Zalău vin la meci numai cititori de Dilema, ca să zic așa. Și chiar dacă publicul craiovean ar fi fost nesimțit (nu știu dacă a fost așa, nu am fost la meci, nu am văzut meciul) atunci când te ocupi de imaginea unui club pe facebook e de rahat să zici de astea. Și v-o spune unul ca mine, care e mai slobod la gură. Mult mai slobod decât place unora.

Mai mult, dacă ar fi să ne apucăm de analiza statusului de mai sus (lăsăm chestiunile gramaticale, ca să le zic așa), cumva autorul a reușit să împuște două publicuri, cum ar veni. Și pe cel din Craiova, pe care îl face cu ou și cu oțet, dar – în mod paradoxal! – și pe cel din Zalău, pe care îl compara și îl face de telecomandă tocmai pentru că nu se comportă ca publicul din Craiova și nu pune presiune pe arbitrii așa cum a făcut mitocanul (zice-se) public din Craiova, pe care tocmai ce îl criticase.

Deci, cum? #asaceva

PS Autorul a șters statusul. There is hope…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Cum s-au făcut de telecomandă cei de la HC Zalău pe facebook”

 1. Stii cum se zice in blogosfera, daca n-ai link sau poze nu exista :) Din fericire am fost la meci, asa ca am si poze si link: http://danielbotea.blogspot.ro/2015/09/felicitari-fetelor-pentru-prima-victorie.html Nu stiu daca respectivul a vazut meciul la televizor sau in sala. Eu l-am vazut din Polivalenta si pot sa-i spun ca fata de alte meciuri a fost mai multa liniste, n-au mai fost vuvuzele si tobe. Referitor la presiune, cel care pune presiune pe arbitri (si la Craiova si in toate meciurile) este Tadici, care de multe ori este trimis in tribune. Mai degraba felul in care le vorbeste jucatoarelor de la Zalau are legatura cu anumite comportamente, nu trebuie sa faca referire la publicul craiovean. Da, in sala au fost olteni, sarbi, o frantuzoaica si chiar o norvegianca (te iubim Ane Eidem). Daca in ultima imagine din link nu vedeti tarani, tigani sau spurcati, ar fi cazul ca respectivul sa-si schimbe oglinda. Spor(t)!

   1. Stii care-i culmea? Ca dupa meci, m-am intalnit la Craiova Muzicala cu cativa oameni respectabili, care fusesera la meci dar au plecat inainte de final, ca sa prinda locuri la concertul corului Madrigal in aer liber. Avand loc rezervat pentru bloggeri, eu am stat pana la sfarsit la meci, am batut si palma cu jucatoarele iar cand am venit, le-am spus bloggerilor ca a batut Craiova la diferenta de un punct. Oamenii au auzit ceva de Craiova si handbal si au venit sa ma intrebe cat s-a terminat. Asta a propos de public. Nu stiu daca citeau si Dilema :)

 2. Acum cativa ani se ducea frati-miu la meciurile Stelei. Fotbal, nu handbal. Si galeria Stelei avea o scandare (era adresata in special Craiovenilor, p-atunci erau dueluri aprins Steaua-Craiova): „Noi din capitala, voi de la tara”. Bine, o foloseau cam impotriva tuturor „provincialilor”.

 3. Deci au luat bătaie. Poate că ar fi digerat mai bine dacă diferența era mai mare, dar să iei bătaie la o diferență de un punct, îți cam rămâne în gât.

  Altfel nu-mi explic comportamentul persoanei responsabile de managementul paginii de Facebook a echipei Zalău.

  Bravo Craiova!

  P.S: Eu ți-am zis de acum ceva ani, că la Craiova se-ntâmplă lucruri :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)