Cum s-au făcut de telecomandă cei de la HC Zalău pe facebook

Văd aseară la Marius faza de mai jos, care mi-a întunecat un picuș feng shuiul.

hc zalau

Deci, cum? Dacă a pierdut HC Zalău la Craiova e ok să vorbim așa? Să împroșcăm cu flegmă frustrată un public, oricum ar fi fost el? Adică, parol, chiar nu cred că în Zalău vin la meci numai cititori de Dilema, ca să zic așa. Și chiar dacă publicul craiovean ar fi fost nesimțit (nu știu dacă a fost așa, nu am fost la meci, nu am văzut meciul) atunci când te ocupi de imaginea unui club pe facebook e de rahat să zici de astea. Și v-o spune unul ca mine, care e mai slobod la gură. Mult mai slobod decât place unora.

Mai mult, dacă ar fi să ne apucăm de analiza statusului de mai sus (lăsăm chestiunile gramaticale, ca să le zic așa), cumva autorul a reușit să împuște două publicuri, cum ar veni. Și pe cel din Craiova, pe care îl face cu ou și cu oțet, dar – în mod paradoxal! – și pe cel din Zalău, pe care îl compara și îl face de telecomandă tocmai pentru că nu se comportă ca publicul din Craiova și nu pune presiune pe arbitrii așa cum a făcut mitocanul (zice-se) public din Craiova, pe care tocmai ce îl criticase.

Deci, cum? #asaceva

PS Autorul a șters statusul. There is hope…

9 comentarii la “Cum s-au făcut de telecomandă cei de la HC Zalău pe facebook

 1. Natural Răspunde

  Stii cum se zice in blogosfera, daca n-ai link sau poze nu exista :) Din fericire am fost la meci, asa ca am si poze si link: http://danielbotea.blogspot.ro/2015/09/felicitari-fetelor-pentru-prima-victorie.html Nu stiu daca respectivul a vazut meciul la televizor sau in sala. Eu l-am vazut din Polivalenta si pot sa-i spun ca fata de alte meciuri a fost mai multa liniste, n-au mai fost vuvuzele si tobe. Referitor la presiune, cel care pune presiune pe arbitri (si la Craiova si in toate meciurile) este Tadici, care de multe ori este trimis in tribune. Mai degraba felul in care le vorbeste jucatoarelor de la Zalau are legatura cu anumite comportamente, nu trebuie sa faca referire la publicul craiovean. Da, in sala au fost olteni, sarbi, o frantuzoaica si chiar o norvegianca (te iubim Ane Eidem). Daca in ultima imagine din link nu vedeti tarani, tigani sau spurcati, ar fi cazul ca respectivul sa-si schimbe oglinda. Spor(t)!

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Mulțam de precizări, ai adus feelingul potrivit și documentat, cum ar veni :D

   • Natural Răspunde

    Stii care-i culmea? Ca dupa meci, m-am intalnit la Craiova Muzicala cu cativa oameni respectabili, care fusesera la meci dar au plecat inainte de final, ca sa prinda locuri la concertul corului Madrigal in aer liber. Avand loc rezervat pentru bloggeri, eu am stat pana la sfarsit la meci, am batut si palma cu jucatoarele iar cand am venit, le-am spus bloggerilor ca a batut Craiova la diferenta de un punct. Oamenii au auzit ceva de Craiova si handbal si au venit sa ma intrebe cat s-a terminat. Asta a propos de public. Nu stiu daca citeau si Dilema :)

 2. Emil Calinescu Răspunde

  Asta de obicei era ATITUDINE DE BUCURESTEAN INGAMFAT. Noi suntem cei mai tari, voi sunteti tarani. Se pare, insa, ca asa gandesc si cei din Zalau, leaganul civilizatiei urbane din Romania.

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Dă-mi, rogu-te, un exemplu concret de bucureștean îngâmfat. Ca să nu vorbim teoretic, desigur :D

 3. Emil Calinescu Răspunde

  Acum cativa ani se ducea frati-miu la meciurile Stelei. Fotbal, nu handbal. Si galeria Stelei avea o scandare (era adresata in special Craiovenilor, p-atunci erau dueluri aprins Steaua-Craiova): „Noi din capitala, voi de la tara”. Bine, o foloseau cam impotriva tuturor „provincialilor”.

 4. Damian Irimescu Răspunde

  Deci au luat bătaie. Poate că ar fi digerat mai bine dacă diferența era mai mare, dar să iei bătaie la o diferență de un punct, îți cam rămâne în gât.

  Altfel nu-mi explic comportamentul persoanei responsabile de managementul paginii de Facebook a echipei Zalău.

  Bravo Craiova!

  P.S: Eu ți-am zis de acum ceva ani, că la Craiova se-ntâmplă lucruri :D

  • Cristian China-Birta Răspunde

   Da, măh, știu că se întâmplă lucruri la Craiova. Și voi aveți grijă să îmi reamintiți asta mereu… :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: