17 speakeri internaţionali vin la SEMdays pe 24 și 25 septembrie

Pe 24 şi 25 septembrie va avea loc cea de-a patra ediţie a SEMdays, cea mai mare conferinţă de SEO şi PPC din Europa de Est. Evenimentul este organizat de SEOmonitor şi 2parale şi aduce la Bucureşti 17 speakeri internaţionali, o parte dintre cele mai importante figuri ale segmentului de Search Engine Marketing, care au participat în ultimul an la conferinţe precum MozCon, SMX, SES ori BrightsonSEO.

La SEMdays, participanţii au ocazia să afle, timp de două zile, know-how valoros în Search Engine Marketing de la de la speakeri de top. De asemenea, conferinţa este un prilej bun de networking cu budget owners, manageri de marketing și de brand, online marketing manageri, coordonatori de business-uri și antreprenori online din România și țările din regiune.

Cei 17 speakeri vor aborda teme de interes pentru online marketers, manageri din diverse sectoare business, iniţiatori de start-up-uri sau antreprenori online, teme ce ating mişcările principale din Search Engine Marketing din ultima vreme. Spre exemplu, printre ei se vor număra un fost angajat Google, specialişti în Content Marketing sau fondatori ai unor agenţii importante de online:

Kaspar Szymanski
Fost angajat Google în echipa de Search Quality

Înainte de a fonda SearchBrothers.com, Kaspar a fost parte din echipa Google Search Quality. Acum a trecut de cealaltă parte a baricadei şi oferă consultanţă SEO. Experinţa la Google îl face un expert greu de egalat, în special pe probleme de penalizare, pe care le-a desluşit în detaliu ca team member în Google Search Quality.

Matt Beswick
Cum va evolua conţinutul?

Matt este co-fondator la Aira – o agenție de digital marketing cu rezultate internaţionale. Înainte de asta, a fost fondatorul Hidden Pixel, care și-a început activitatea ca fiind unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru social media și care a început rapid să ofere şi servicii de onlime marketing.

Hannah Smith
„The Queen of Content”
Hannah lucrează de mai mulţi ani la Distilled, una dintre cele mai bune agenţii de digital din UK şi are un background solid în Content Marketing. A mai fost prezentă la conferinţe precum MozCon, BrightonSEO sau SearchLove.

„În ultimul an, am participat la cele mai mari evenimente de Search Engine Marketing. Dintre speakerii cunoscuţi acolo, am selectat 17 persoane ce vor prezenta şi la SEMdays noutăţi semnificative din domeniu. Doi dintre speakeri au fost chiar membri în juriul European Search Awards, pe care i-am cunoscut odată cu nominalizarea aplicaţiei SEOmonitor.com. Informaţiile şi networking-ul de la astfel de evenimente sunt extrem de valoroase, în special pentru că vorbim despre o industrie extrem de dinamică, la care trebuie să ne adaptăm în permanenţă”, spune Cosmin Negrescu, CEO şi fondator SEOmonitor.

SEMdays va avea loc pe 24 şi 25 septembrie, la Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City. Mai multe informaţii despre agendă, teme sau organizare se pot afla şi de pe site-ul evenimentului.

sem days

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “17 speakeri internaţionali vin la SEMdays pe 24 și 25 septembrie”

  1. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » 27 august – 02 septembrie 2015 – Saptamana in Social Media

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.