Pe 5 și 6 septembrie, se întâmplă Creative Fest în București

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cea de-a doua ediţie Creative Fest (5-6 septembrie, Parcul Izvor, București) promite un festin al culturii şi artei urbane, oferind spectatorilor două zile intense din care nu lipsesc momentele spectaculoase de street dance, poi fire spinning, space painting sau graffiti.

O experienţă vizuală inedită promite Sweet Damage Crew, una dintre cele mai creative şi active echipe din lumea graffiti-ului. Artiștii au pregătit vizitatorilor un București aparte, o serie de creații care prezintă capitala într-o manieră originală.

După ce a cucerit vestul, fiind prezent la Mondialele de BMX de la Köln, biker-ul Alin Moldovan va da peste cap și audiența de la Creative Fest, iar Alexandru Stan, un nume cunoscut publicului când vine vorba de freestyle football va impresiona printr-o serie de jonglerii cu mingea în moduri cât mai variate.

Iubitorii sporturilor extreme au la dispoziție o rampă specială pe care o pot folosi în voie pentru cascadorii și alte exerciții de adrenalină.

Legile fizicii și ale anatomiei vor fi sfidate de Trupa Frequency, alcătuită din opt băieţi plini de energie și pasionați de breakdance, care au câștigat prima ediție a show-ului România dansează.

Doi prieteni ai festivalului, Daniel Relenschi şi Zoltan Martonos şi-au propus să cucerească publicul şi anul acesta. Daniel Relenschi (27 de ani) este artistul care a făcut prima pictură 3D din România pe asfalt şi primul pictor din lume care a reuşit să facă primul tablou 3D în ulei.  A pictat aproximativ 2000 de tablouri până acum iar Creative Fest 2015 îi dă artistului ocazia să-şi etaleze talentul din nou. Picturile 3D pe asfalt sunt şi specialitatea lui Cristian Trucă, un alt nume care completează lista artiştilor de artă urbană prezenţi pe 5 şi 6 septembrie în Parcul Izvor. Zoltan Martonos va fi și el prezent la Creative Fest 2015, cu demonstrații spectaculoase de space painting.

Scena centrală a Creative Fest este dedicată şi în acest an artiștilor din zona muzicală. Yasiin Bey aka Mos Def, Onyx, una dintre cele mai cunoscute formații de hardcore rap, Șuie Paparude, Robin & The Backstabbers, DOC & Vlad Dobrescu feat. Cedry2k & Carbon, Gojira & Planet H, Professor P & DJ Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Grimus, Basska și Tony Baboon Band vor face senzaţie la Creative Fest.

Creative Fest este un festival cu intrare liberă, care urmărește să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale urbane din România, prin promovarea capacităților creative ale mediului artistic tânăr din București și prin oferirea unei platforme de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

Organizator: Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

Parteneri: Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), Desperados

Parteneri Media: Radio Tananana, Ziarul Ring, orasulmeu.ro, zilesinopti.ro, agenda.liternet.ro, urban.ro, e-zeppelin.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, vinsieu.ro, urbanology.ro, metropotam.ro, Mic Check, PR Wave, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România București FM, 24FUN, IQool, Bigcitylife.ro, Calendar Evenimente, Festivaluri Românești, România Pozitivă, Dor de Ducă.

Program Creative Fest

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)