Fornetti e pe revenire și angajează cam 100 de oameni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Compania Fornetti a ieşit la sfârşitul lunii iulie a acestui an din insolvenţă, depăşind cu succes şi ultima fază, cea a reorganizării judiciare, reuşind achitarea tuturor datoriilor către bănci și furnizori. Se vor continua planurile de dezvoltare, atât pe plan local, cât şi internaţional.

Achiziţionarea Fornetti Holding de către ARYZTA AG, lider european şi unul din marii competitori mondiali în domeniul patiseriei şi panificaţiei congelate, impulsionează compania să creeze noi strategii de dezvoltare. Se va continua fabricarea și distribuția produselor de patiserie congelate prin rețelele de retail și se va dezvolta segmentul street-food, având ca perspectivă atât diversificarea gamei sortimentale cât și modernizarea magazinelor din sistemul de franciză. Atenţia principală, ca şi până acum, va fi îndreptată către oferirea unor produse de o calitate ridicată şi dezvoltarea de noi tehnologii de coacere, aspecte care au făcut din Fornetti un lider pe piaţa patiseriilor din România.

Ca direcții strategice în următoarele 6 luni, compania îşi propune introducerea de noi gusturi şi produse premium, continuarea programului naţional de promoţii şi crearea de noi oportunităţi de dezvoltare pentru cei peste 600 de parteneri de franciză. În paralel, se va demara un program de modernizare a magazinelor existente şi a celor noi, program care include rebranduirea lor, proces cauzat de unificarea identităţii vizuale la nivel de holding.

Schimbările structurale includ angajarea, în următoarele săptămâni, a 50-100 de persoane cu precădere în sectorul productiv şi comercial, proces care va continua în mod constant, pentru a putea susţine noile direcţii de dezvoltare ale companiei.

infogr_Fornetti_RO

evolutie logo

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Fornetti e pe revenire și angajează cam 100 de oameni”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)