Cât de tare… În Craiova există Colțul Bloggerilor!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Fac ce fac bloggerii din Craiova și uite că iar scriu de ei. Pentru că am ce, măh, am ce! :)) Păi cum să nu zic și eu acilea la mine despre isprava lor intitulată Colțul Bloggerilor? Care mi se pare foarte tare! Intrați la Daniel să citiți ce și cum. Eu mi-am făcut datoria să salut această inițiativă și să îi felicit din tot coraconul meu!

periat

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cât de tare… În Craiova există Colțul Bloggerilor!”

  1. Ma bucur ca avem parte de susținere, atat local car si național si ca suntem o comunitate, ce-i drept din provincie, dar care se remarca. :D Daniel este, totusi, capul răutăților si are frija de noi toti. Multu, Daniel! Nu stiu ce ne-am face, noi astia mai novici, fara tine. :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)