În caz că nu știați, se întâmplă și Beach Run la Triatlon Challenge Mamaia

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Triathlon Challenge, cel mai mare triatlon din Europa de Est şi Balcani, integrează anul acesta crosul popular “Beach Run”. Sâmbătă 05 septembrie începând cu ora 18:30, promenada şi plaja din Mamaia se vor transforma în piste de alergare pentru iubitorii sportului!

Distanţa de 4 km este accesibilă pentru orice vârstă şi nivel de pregătire şi cu toate că va exista un sistem de cronometrare, scopurile principale ale evenimentului sunt distracţia şi voia buna în familie şi alături de prieteni!

“Este un eveniment care işi propune să le ofere pasionaţilor se sport ocazia de a alerga împreună cu rudele, prietenii şi sportivii de top pe care i-au susţinut în timpul cursei de triatlon. Având în vedere că se va desfăşura pe malul mării, este un prilej de distracţie şi relaxare şi pentru turişti, localnici şi oricine işi doreşte să petreacă o sâmbată seară activă la mare!” a declarat Vlad Stoica, preşedintele ACS SmartAtletic.

La cross vor participa şi sportivi de performanţă, precum Ciprian Balanescu, campionul naţional la triatlon si duatlon.

“În timpul zilei voi participa la Triathlon Challenge, proba olimpică, iar crosul de seară va fi o alergare lejeră de refacere şi un prilej de a alerga alături de susţinatorii mei. Îi invit şi pe ceilalti concurenţi sa mi se alăture împreună cu familiile si prietenii!” a declarat Ciprian.

Ca la orice competiţie sportivă profesionistă, toţi concurentii vor primi kituri de participare ce conţin număr de participare, cip de cronometrare şi tricou tehnic de alergare. Toţi cei care trec linia de finnish vor fi asteptati cu medalii.

Înscrierea se poate face online pe site-ul oficial, taxele de participare fiind 30 şi 50 de lei în funcţie de opţiunea participantului de a achiziţiona sau nu tricou tehnic.

banner-beachrun

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)