Pentru iubitorii de câini: vine DogFest…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cea de-a III-a ediţie a DogFest, organizată de Royal Canin, aduce stăpânilor şi iubitorilor de câini, între 29 august și 13 septembrie 2015, în parcările celor cinci magazine Hornbach din ţară, demonstraţii de dresaj, traseu de obstacole, concursuri de agilitate şi prezentări de rase.

Proprietarii de câini şi patrupedele lor au parte şi anul acesta de seria de evenimente din cadrul DogFest, organizate de Royal Canin încă din 2013. Doritorii sunt așteptați împreună cu prietenii lor patrupezi să participe la traseul cu obstacole.

Important de ştiut este că toţi participanţii înscrişi în competiţie vor fi premiaţi de Royal Canin.

De asemenea, evenimentele au în program atât demonstraţii spectaculoase de dresaj pregătite şi executate de apreciaţi specialişti în domeniu, cât şi prezentări ale unor rase deosebite.

Cele cinci evenimente DogFest se vor desfăşura în următoarele zile, începând cu orele 11.00:
• 29 august – Hornbach Brașov
• 30 august – Hornbach Baloteşti
• 5 septembrie – Hornbach Timișoara
• 12 septembrie – Hornbach Berceni
• 13 septembrie – Hornbach Militari

DogFest 2015 vine cu o noutate îmbucurătoare pentru iubitorii de câini: din acest an vor fi prezente la eveniment asociaţii pentru protecţia animalelor prin intermediul cărora cei interesaţi pot adopta unul sau mai mulţi prieteni patrupezi.

DogFest 2015

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)