Știați că există un program de slăbire pentru câini și pisici?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Al șaselea membru al familiei noastre este Luna. Un bichon maltez, căruia io îi spun Pămătuf :)) Și care, desigur, ne este foarte, foarte dragă :D Luna este pe sistem ”mă suflă vântul, dacă nu mă ții bine”. Căci nu o îndopăm cu mâncare, nu îi dăm tot felul de bombonele și alea, alea, ba chiar sunt tentat să cred că o ținem cumva în regim sub-caloric, sau cum se zice. Dar, după mintea mea, e mai bine așa decât să ții în lesă un balon de câine sau o umflăciune de pisică, cum vedeți și voi destul de des. Animale pe care, desigur, stăpânii lor le iubesc teribil și cum altfel poți să îți arăți dragostea față de animal decât îndopându-l la greu?

În fine. Eu altceva am vrut să vă raportez: despre programul Satiety “E timpul să iei măsuri”, lansat de Royal Canin. Aveți comunicatul oficial mai jos, citiți-l, s-ar putea să vă intereseze, ca să zic așa. Vedeți că e și cu premii.

satiety royal canin 1satiety royal canin 2satiety royal canin 3

Program Satiety Control_Royal Canin Romania

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)