Coca-Cola Happy Moves vine la Roaba de cultură

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu v-am spus cum a fost când am prestat la Happy Moves by Coca-Cola, deci nu îmi rămâne altceva de făcut decât să vă îndemn, again, să testați și voi la un moment dat dixtracția:D

În premieră, la Roaba de cultură, Coca-Cola aduce Happy Moves, conceptul inedit care combină sportul și distracția! Sâmbătă, 29 august, de la 09:00 la ora 22:00, Coca-Cola îi invită pe toți cei prezenți în București să facă mișcare altfel decât până acum. Happy Moves reinventează sporturile preferate și le face mult mai distractive!

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ.

Sâmbătă, 29 august, începând cu ora 09:00, Roaba de cultură devine gazda unei arene cu probe sportive amuzante precum „Jump and stick”, “Human Foosball”, “Coke Fun Track”, “Kung Fun” sau “Happy Lights Gym”.

În plus, de la ora 09:30, alergarea, unul dintre cele mai populare sporturi, este transformată într-o cursă a veseliei și a iubitorilor de animale. Alergătorii sunt așteptați să vină însoțiți de animalul de companie, alături de care pot alerga o tură de parc Herăstrău. Se accepta si animăluțele de pluș sau chiar pozele cu animalul preferat inscripționate pe tricou. Jucăriile de pluș pot fi donate la sfârșitul cursei. Vom premia cele mai inedite două apariții, dar si cei mai rapizi sașe participanți, locurile I, II, și III, feminin și masculin.

Începând cu ora 20:00, distracția continuă cu un super concert Raluka, iar apoi ne energizăm cu Happy Lights Gym – o sesiune de aerobic pe ritmuri de Zumba, un party dynamic și distractiv, la care participanții vor purta peruci si brățări colorate. Va fi o atmosferă electrică și colorată. Petrecerea continuă cu un concert susținut de Cabron.

Happy-Moves-1

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)