Ce ziceți de niște teatru la 50 de metri înălțime, găzduit de Dinner In The Sky?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Se întâmplă în București și în premieră mondială: prima piesă de teatru jucată la 50 de metri înălțime. Este vorba despre „Te iubesc! Te iubesc?”, în regia lui Chris Simion, care va fi găzduită de platforma Dinner In The Sky, pe data de 30 august.

,,Superbul concept Dinner In The Sky îmi dă ocazia să fac Theatre In The Sky și asta în spiritul meu! Ca să-ți rămână în minte un spectacol, trebuie să fie mai mult decât divertisment, trebuie să fie o EXPERIENȚĂ. Veniți să trăim împreună această minunată experiență la înălțime! La propriu și la figurat!”, declară Chris Simion.

unnamed (3)

Dinner in the Sky revine în acest sfârșit de vară, între 28-30 august, în Piața George Enescu (Piața Revoluției), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeași atmosferă inedită, dar și cu noi surprize pentru cei care își doresc să se bucure de o seară la înălțime.

Primarul General al Bucureștiului, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu va deschide oficial Bucharest In The Sky, vineri, 28 august, ora 15:00. 

Rezervări și detalii despre evenimentele marca Dinner In The Sky, aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)